Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM: DB2 voor e-business

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IBM NederlandDB2 voor e-business

Met de introductie van de DB2 Universal Database versie 7 biedt IBM de eerste volledig geïntegreerde database voor e-business. Die vormt een doorbraak in de markt voor data-management. Versie 7 is gebaseerd op nieuwe, geavanceerde technologieën en maakt het voor internetbedrijven makkelijker om business-to-business-dienstverlening via het web te laten verlopen.

DB2 Universal Database versie 7 is de enige database die een complete integratie biedt van e-business, business intelligence en content-management. Met de nieuwe versie kunnen bedrijven geavanceerde klantenprofielen samenstellen, de uitrol van applicaties sneller laten verlopen en Internet-zoekopdrachten aanzienlijk versnellen. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie