Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Groningen 14-04-2000 Persbericht Regiopolitie Groningen
Dagelijkse berichten

Vrijdag 14 april 2000

Delfzijl: opgevoerde bromfiets
Gisteren heeft de politie op de Weg naar de Dam in Delfzijl een in Appingedam wonende bromfietser gecontroleerd. Tijdens deze controle bleek, dat de bromfietser zijn voertuig had voorzien van een 80 cm3 Duits motorblok met vijf versnellingen. De verdachte verklaarde, dat hij met zijn bromfiets een snelheid van 100 km / u kon halen. De bromfiets is voor technische onderzoek uit het verkeer genomen.
Groningen: aanrijding met letsel
Vanmorgen is op de kruising Gedempte Zuiderdiep / Schoolholm in de stad Groningen een 17-jarige bromfietser uit Harkstede met zijn evenoude duopassagier uit Groningen ten val gekomen. Ter hoogte van deze kruising kwam een achteropkomende automobilist die rechtsaf de Nieuwstad insloeg- in aanraking met het tweetal op de bromfiets. De automobilist reed na het ongeval door; zijn identiteit is daarna snel vastgesteld kunnen worden. De bestuurder van de bromfiets liep geen verwondingen op, terwijl zijn dupassagier een beenfractuur opliep; het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.
Afdeling communicatie: 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie