Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaat werkconferentie Stedelijke Vernieuwing Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Resultaat werkconferentie ter voorbereiding op investeringsprogramma in het kader van het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing (ISV)

Met behulp van een groot aantal computers hebben 14 april jl., een 40-tal ondernemers, beleggers, woningbouwcorporaties, maatschappelijke instellingen en vertegenwoordigers van de gemeente Zoetermeer zich gebogen over de toekomst van Zoetermeer. Over tal van grote projecten, die onder de noemer 'stedelijke vernieuwing' op stapel staan werd van gedachten gewisseld.

Resultaat van deze dag is dat de aanwezigen met elkaar hebben afgesproken dat het overleg over de toekomst van Zoetermeer geïntensiveerd gaat worden. Verschillende onderwerpen zullen in bestaande en nieuw te vormen commissies ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie