Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bond Architecten overlegt in Brussel over aanbestedingsregel

Datum nieuwsfeit: 14-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

Leren leven met aanbestedingsregels BNA voert overleg in BrusselHet is uitgesloten dat de aanbestedingsrichtlijnen worden aangepast naar aanleiding van problemen die Nederlandse architecten ervaren. Dit geldt ook voor de hoogte van de drempelbedragen. De richtlijnen zijn verankerd in de wereldhandelsaccoorden. Over eventuele wijzigingen wordt op het niveau van de WTO onderhandeld.
Op 14 april 2000 heeft een delegatie van de BNA, onder leiding van vice-voorzitter Luut Rienks, een gesprek gehad met ambtenaren van de Unit Public Procurement van Directoraat Generaal XV Internal Market and Financial Services van de Europese Commissie. Onderwerp van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie