Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ledenraad Bestuurdersvereniging CDA

Datum nieuwsfeit: 15-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Ledenraad Bestuurdersvereniging

De eerstvolgende ledenraad van de Bestuurdersvereniging wordt gehouden op zaterdag 15 april, van 10.00-13.00 uur, in de Jaarbeurs te Utrecht. De ledenraad zal, in aanwezigheid van onder anderen het Tweede-Kamerlid Maria van der Hoeven, zijn standpunt bepalen over het rapport van de staatscommissie Dualisme en lokale democratie. Mr. H.J.S. Bruins Slot, lid van het presidium van de commissie-Elzinga, zal de belangrijkste aanbevelingen uit het rapport toelichten, waarna drs. G. Veldhuijzen (wethouder in Dordrecht) zal reageren. In het februarinummer van Bestuursforum is onder de titel 'Een wel zeer frappante cultuuromslag' een belangrijk artikel verschenen over het rapport ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie