Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delfzijl maakt televisiespot

Datum nieuwsfeit: 15-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl


INFORMATIE

28-03-2000

Doe mee aan televisiespot van Delfzijl

De gemeente Delfzijl is bezig met het maken van een televisiespot die 240 keer uitgezonden zal worden op RTV-noord. Op drie plaatsen in Delfzijl worden filmportretten van Delfzielsters, Spieksters, Woldendorpers, Nansummers, en alle andere mensen die wonen in de gemeente Delfzijl gemaakt.

Iedereen die er voor voelt om met een optimistisch gezicht uit te stralen waarom het "Lekker leven aan zee" is, wordt uitgenodigd op één van de opnameplaatsen aanwezig te zijn. De gemeente wil graag dat mensen die mee willen doen zich van tevoren melden bij de sectie communicatie 0596 - 639945. Er zullen ongeveer zestig portretten worden gemaakt, enkele tientallen daarvan zullen worden gemonteerd in de televisiespot. De mensen die meedoen hoeven niets te zeggen.

Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk verschillende mensen worden gefilmd, oud en jong (dus ook baby's en opa's), lang en kort. Op de plaats van de opname wordt bekeken welke kandidaten in de spot passen. De keuze zal vooral worden bepaald door de variatie aan mensen die in de spot wordt getoond.

De opnamen vinden plaats op zaterdag 15-04-2000. Als het erg regent gaan de opnamen niet door en vinden ze plaats op zaterdag 22-04-2000. De opnameplaats is te herkennen aan een wapperende "Zeemeerminvlag".

Waar

Plaats en tijd van opname zijn de volgende:

10.00 uur - Op het kruispunt Duurswoldlaan, Nieuwstad, Eemskanaal Zuid Zijde.
12.30 uur - Aan het begin van de nieuwe Handelskade op het Baaisterhoofd.
13.30 uur - Het avonturenpark van AquariOm
15.00 uur - Bij de grote Waterpoort in de Marktstraat.
Regelingen

De mensen waarvan een filmportret wordt gemaakt moeten een verklaring ondertekenen waarin ze akkoord gaan met uitzending van dit portret.

De spot zal niet op video worden verstrekt aan de deelnemers, wel komt de spot op internet en kan vanaf www.delfzijl.nl worden bekeken.

Start

De spot is zo ontworpen, dat ondernemers in een later stadium de campagne voort kunnen zetten, als daarvoor animo bestaat. Zodra de spot wordt uitgezonden zullen ondernemers door RTV-Noord worden uitgenodigd tot gezamenlijke deelname aan de tweede fase van de campagne.

Op 30-11-2000 kondigde de gemeente aan dat er al een spot uitgezonden zou worden in december 1999. Dat is niet gelukt omdat het creatieve proces meer tijd vergde dan gepland.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt mevrouw M. Edzes, telefoon 0597 - 639319 of 0598 - 397145 of 06 - 21594562.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie