Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe opleiding diabetesverpleegkundige

Datum nieuwsfeit: 15-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Leiden, 15 april 2000

Nieuwe opleiding diabetesverpleegkundige

In september 2000 gaat een nieuwe post-HBO opleiding tot diabetesverpleegkundige van start. Het is streven is om deze op vier locaties in Nederland aan te bieden. De opleiding tot diabetesverpleegkundige is tot stand gekomen door een uniek samenwerkingsverband van de beroepsvereniging voor diabetesverpleegkundigen (de Eerste Associatie van DiabetesVerpleegkundigen, EADV) met de Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Maastricht.

Voor het eerst in Nederland heeft een landelijke verpleegkundige beroepsorganisatie de inhoud en de eindtermen voor een verpleegkundige vervolgopleiding bepaald. Na een uitgebreid literatuuronderzoek ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie