Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stones-gitarist Ron Wood exposeert op Mega Platen & CD Beurs


Datum: 15 & 16 april 2000

Stones-gitarist Ron Wood exposeert op de Mega Platen & CD Beurs

UTRECHT - De kunstwerken van Stones-gitarist Ron Wood zijn te zien op de Mega Platen & CD Beurs op 15 en 16 april 2000 in de Jaarbeurs Utrecht. De bezoekers maken kans op de originele en door Wood gesigneerde litho 'Voodoo 4 (III)', die wordt verloot tijdens de beurs. De Mega Platen & CD Beurs verwacht dit keer een record aantal standhouders met een groter aanbod aan vinyl en cd's dan ooit.

De unieke expositie van Ron Wood vormt een prominent onderdeel van de beurs. Er zijn zo'n vijfenzeventig zeefdrukken en litho's te zien, opgehangen volgens de richtlijnen van de kunstenaar zelf. De gitarist van de Rolling Stones studeerde, voor hij zijn muzikale loopbaan begon, aan de Londense kunstacademie Ealing School of Art. Zijn liefde voor schilderen en tekenen is altijd blijven bestaan. Op zijn talloze zeefdrukken, litho's en schilderijen staan vaak medemuzikanten afgebeeld, zoals Mick Jagger, Rod Stewart, Bob Dylan, Jim Morrison, Jimi Hendrix en Elvis. Wood ontwierp platenhoezen van onder meer Eric Clapton en Bobby Womack. De litho 'Voodoo 4 (III)', die op de platenbeurs wordt verloot, is een gezamenlijk portret van alle Stones-leden. De afmetingen zijn 35 x 89 centimeter en de waarde bedraagt f 2500,-.

Op de beursvloer staan nationale en internationale standhouders met een veelzijdig aanbod van vinyl, cd's, foto's, posters, memorabilia en bijzondere collector's items. De professionele handelaren zijn kenners bij uitstek en hebben dan ook bijzonder materiaal in huis.

Voor alle stijlen is weer een plekje ingeruimd in de meer dan 450 stands: pop, rock, soul, jazz, disco, reggae, R&B, golden oldies, metal en punk. Deze keer is er een speciale hiphop, trance en dance corner ingericht met een uitgebreid assortiment aan platen. De Mega Platen & CD Beurs is hiermee de grootste beurs ter wereld. Een must voor de ware liefhebber.

Gesigneerde drumstokken, bijzondere platenhoezen, boeken en tijdschriften, gekleurd vinyl, gouden en platina platen: ware verzamelaars vinden hier wat ze al jaren zoeken. Ook promo's, foto's met handtekeningen, video's en bijzondere persingen zijn te vinden in de stands.

Ook de fanclubs van diverse bands en artiesten bieden bijzondere collector's items aan. Film- en science-fiction liefhebbers kunnen terecht bij de stands met boeken, tijdschriften, laserdisks, video's, foto's, filmposters en handtekeningen.

De Mega Platen & CD Beurs is op zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

De Jaarbeurs Utrecht ligt op loopafstand van het station Utrecht CS en er is volop parkeergelegenheid. Voor meer informatie is ARC Productions overdag telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0229 - 213891. Of raadpleeg de Internetsite: www.mmmarc.com

ARC
Postbus 2130
1620 EC Hoorn

Telefoon: 0229 213891
email: info@mmmarc.com
www.mmmarc.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie