Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld Rotterdam voor Dick van Maaren

Datum nieuwsfeit: 16-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Erasmusspeld voor Dick van Maaren

Wethouder Herman van den Muijsenberg (onder meer Sport en Recreatie) reikt op zondagmiddag 16 april a.s. om 16.15 uur een Erasmusspeld uit aan Dick van Maaren. Hij krijgt deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger bij de Marathon van Rotterdam. De uitreiking vindt plaats in de Burgerzaal van het Stadhuis vlak voor het binnenhalen van de laatste loper aan de 20-ste Fortis Marathon.

Dick van Maaren is al 20 jaar betrokken bij de Marathon van Rotterdam. Sinds 1980 is hij lid van de technische commissie, waarvan de laatste 13 jaar als directeur technische zaken. Mede dankzij zijn onvoorwaardelijke inspanningen is de Marathon Rotterdam uitgegroeid tot het grootste ééndaagse sportevenement in Nederland en tot een spectaculaire internationale wedstrijd. Als technisch directeur is Dick van Maaren de `architect' van het parcours dat internationaal bekend staat als een der snelste van de wereld.

De Erasmusspeld wordt uitgereikt aan personen die zich op sociaal, cultureel, sportief en/of economisch gebied gedurende een lange periode van jaren verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie