Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 16-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 16-04-2000 Persbericht 16 april 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Autodieven aangehouden
Op een bouwterrein aan de Prof. Dr. Dorgelolaan zijn zaterdagavond rond 22.50 uur twee mannen uit Nieuwegein, beide 25 jaar, aangehouden. De verdachten werden betrapt bij het inbreken in een auto en vluchten het NS terrein bij de Dorgelolaan op. Het terrein werd door de politie afgezet en met behulp van diensthonden werden de verdachten gevonden op een trap van een gebouw. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Gewapende overval
Op een tankstation aan de Tongelresestraat is zaterdag rond 18.30 uur een gewapende overval gepleegd. De dader bedreigde het personeel met een vuurwapen en maakte ongeveer fl. 900,- buit. De politie heeft de omgeving met meerdere autos afgezet en afgezocht. De dader, een blanke man, ongeveer 1.80 meter groot, met lang donkerblond haar en gekleed in een blauw trainingspak, kon niet worden gevonden. De overvaller schijnt enige tijd voordat hij tot daden overging bij het station te hebben rondgehangen. De politie vraagt getuigen zich te melden op 040-2330800.

Eindhoven: Drugs
Aan de Dommelstraat zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen uit Tilburg, 19 en 24 jaar oud, aangehouden. De mannen werden door het beveiligingspersoneel van een horecagelegenheid betrapt met een aantal verboden pillen. De verdachten zijn overgedragen aan de politie.

Eindhoven: Zakkenroller gepakt
In de nacht van zaterdag op zondag is aan het Stratumseind een 16-jarige Eindhovenaar betrapt toen hij geld uit de tas van een bezoekster van een horecagelegenheid rolde. Om 0.55 uur droeg het personeel van de horecagelegenheid de dader over aan de politie, die deze voor onderzoek heeft ingesloten.

Eindhoven: Berijder gestolen snorfiets aangehouden Aan de Fuutlaan is in de nacht van zaterdag op zondag om 23.45 uur een 17-jarige man uit Accra aangehouden. De verdachte reed zonder licht op een snorfiets. Toen een politiepatrouille hem wilde stoppen, negeerde hij dit. De politie kon hem staande houden. De snorfiets bleek gestolen. De jongeman is ingesloten op verdenking van diefstal/heling.

Eindhoven: Ook auto weg bij inbraak woning
Bij een inbraak in een woning aan de Backenhagen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwarte Volkswagen Passat, kenteken 49-DH-GT, gestolen. De achterdeur van de woning werd opengebroken en de gehele benedenverdieping doorzocht terwijl de bewoners boven sliepen. Uit de woning is, naast de autosleutels, foto- en videoapparatuur ter waarde van fl. 6.000,- gestolen en ongeveer fl. 2.500,- in nederlandse en vreemde valuta. Ook verdwenen een strijkijzer en horloge.
Eindhoven: Schieten?
Aan de Narcisstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Op een melding dat bij een horecagelegenheid geschoten werd, trof de politie de verdachte aan. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Aan de Eindhovenseweg is zaterdag rond 16.50 uur een 55-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. Een douanebeambte zag hoe de verdachte tegen een paal aanreed. Hij waarschuwde de politie die van de man op het politiebureau een ademanalyse afnam. Hierbij werd 2,7 promille gemeten. De man kreeg een rijverbod van 24 uur en zijn rijbewijs is ingenomen.

Eindhoven: Snorder
Aan de Fuutlaan is zondag om 4.50 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte reed met een aantal passagiers in de auto die verklaarden dat zij tegen betaling werden thuisgebracht. De verdachte is in verzekering gesteld voor onderzoek en de auto is in beslag genomen.

Eindhoven: Bedreiging / Mishandeling
Zaterdag is om 5.20 uur een 38-jarige Eindhovenaar in zijn woning aangehouden. De onder invloed verkerende verdachte had zijn vriendin na bedreigingen en fysiek geweld uit de woning gezet. De verdachte is ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Vrijheidsbeneming / mishandeling
Zondag is rond 4.30 uur een 20-jarige Eindhovenaar in zijn woning aangehouden. De politie ging naar het woonadres toen een telefoontje binnenkwam dat de verdachte twee vrouwen tegen hun wil vasthield: Hij had de vrouwen bedreigd en een van hen mishandeld. De man is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Planten en potten verdwenen
Uit een tuin aan de Hogendorplaan zijn in de nacht van zaterdag op zondag een aantal bloempotten met planten verdwenen.
Eindhoven: Diefstal auto
Van de Van Speijkstraat verdween zaterdag rond 13.30 uur een blauwe Opel Astra, kenteken XP-NL-99.

Eindhoven: Zakkenrollerij
In de nacht van vrijdag op zaterdag is uit de achterzak van een 26-jarige Eindhovenaar de portemonnee gerold. De man voelde op zijn weg van het Stratumseind naar de Markt hoe een man de portemonnee pakte. In een poging de diefstal te verijdelen werd het slachtoffer in de hand gebeten. De dader ging er richting Smalle Haven vandoor. De Eindhovenaar mist wat pasjes en fl. 25,-. Zaterdagmiddag zijn van vier vrouwen de portemonnees gerold in winkelcentrum Woensel. Dit gebeurde tussen 14.00 en 16.30 uur uit gesloten tassen en bij één vrouw uit de jaszak. Aan de Woenselse Markt verdween rond 14.30 uur uit de tas van een 38-jarige Eindhovense de portemonnee.

Helmond: Inbrekers gepakt
Rond middernacht, in de nacht van zaterdag op zondag, heeft de politie twee inbrekers aangehouden. De twee 16-jarige verdachten uit Helmond hadden zojuist ingebroken in een bouwkeet aan de Frans van Bommelstraat. Ze konden met de hulp van een politiehond in de directe omgeving worden aangehouden. Het tweetal is voor onderzoek ingesloten.
Helmond: Automobilist onder invloed gaat er vandoor Aan de Hoofdstraat is in de nacht van zaterdag op zondag om 2.10 uur een 22-jarige Helmondse automobilist aangehouden. De verdachte reed met hoge snelheid over de Europaweg. Hij passeerde een politieauto, die daarop het voertuig volgde. De Helmonder negeerde stopsignalen en reed bij het kruispunt met de Mierloseweg door rood richting Mierlo-Hout. Met een vaart van meer dan 100 km per uur reed hij over de Mierloseweg, waar fietsers aan de kant vlogen en tegemoetkomende autos moesten remmen. De verdachte probeerde de patrouilleauto te rammen toen deze de verdachte had ingehaald. Toen hij deze daadwerkelijk ramde kwamen beide voertuigen tot stilstand. De verdachte bleek onder invloed en blies bij een ademanalyse 0,9 promille. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Mishandeling
Zaterdag is rond 14.45 een 33-jarige man uit Helmond in zijn woning aangehouden. De verdachte had even daarvoor een 27-jarige Helmonder mishandeld. Dit gebeurde op een parkeerplaats aan de Watermolenwal, waar de 27-jarige man met twee vrouwen liep. De verdachte reed met zijn auto het parkeerterrein, maakte drukke gebaren en schreeuwde in de richting van het drietal. Die verlieten de parkeerplaats en werden achtervolgd door de verdachte die 100 m verder uitstapte. Een tweede inzittende van de auto pakte het slachtoffer vast en de verdachte sloeg hem met een kriksleutel. Het slachtoffer heeft zich aan een hoofdwond laten behandelen in het ziekenhuis. De verdachte is ingesloten voor onderzoek.

Helmond: Weerbarstig
Aan de Steenweg is in de nacht van zaterdag op zondag een 16-jarige Helmonder aangehouden. De jongeman bemoeide zich bij de verwijdering van een aantal jongeren die met portiers van een horecagelegenheid woorden hadden gehad. De jongen werd steeds grover en liet zich niet sussen door bekenden. Bij aanhouding door de politie verzette de jongen zich heftig. Tijdens een oploopje dat ontstond werd de sfeer grimmig. De politie heeft, geassisteerd door politiehonden, de rust kunnen bewaren. De verdachte is ingesloten in het politiebureau.
Helmond: Baldadig
In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Irenelaan om 0.30 uur een 17-jarige Helmonder aangehouden. De verdachte had uit een tuin aan de Irenelaan een of meerdere coniferen getrokken. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt, is het niet voor vernieling dan wel baldadigheid.
Helmond: Diefstal plantenbak
Uit een tuin aan de Molecatendreef is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bloembak, een zuil met schaal waarin 6 planten, verdwenen.

Helmond: Diefstal uit woning
Aan de Topaasstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een woning. Het bovenlicht in de keuken werd opengebroken en een videorecorder weggenomen.

Helmond: Diefstal auto
Van de Schoolstraat verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag een blauwe BMW 316, kenteken JS-94-FF.

Veldhoven: Busje in sloot
Aan de Zittard is in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige man uit Veldhoven aangehouden. De man liep bellend in de buurt van zijn bestelbus, die in een sloot naast de Zittard lag. De verdachte ontkende de auto te hebben gereden. Er is proces verbaal opgemaakt.
Geldrop: Dronken bromfietser pikt plantjes mee
Aan de Helze is in de nacht van zaterdag op zondag om 1.40 uur een 33-jarige Geldropenaar aangehouden. De man reed op zijn bromfiets slingerend door het rode licht vanuit de Nieuwendijk richting Helze. De pollite liet hem stoppen en vond op de treeplank drie struikjes die de verdachte vermoedelijk uit plantbakken aan de Oude Kerkstraat heeft meegenomen. De verdachte blies bij een ademanalyse op het bureau 1,6 promille. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt hij kreeg een rijverbod van 8 uur. Zondag heeft hij zijn bromfiets opgehaald bij het bureau.

Nuenen: Diefstal uit woning
Aan het Puyven is zaterdag overdag ingebroken in een woning. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Uit de woning worden een videorecorder, sieraden, een aantal bankpasjes, flessen wijn en kristallen beeldjes vermist.

Deurne: Inbraak in woning
In een woning in de van Gilsstraat is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Een bewoonster werd rond 4.15 uur wakker van een geluid in de woning. Dit bleek later gekomen te zijn van een in de woonkamer vallende vaas. Uit de woning werd een handtas met portemonnee, met als inhoud pasjes, rij- en kentekenbewijs en ongeveer fl. 145,-, gestolen. De inbreker heeft waarschijnlijk via de brievenbus de voordeur opengemaakt.

Deurne: Diefstal uit tuinen
Op in ieder geval drie adressen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag planten, bloembollen en tuinornamenten verdwenen. Dit gebeurde bij woningen aan de Steenovenweg, Beukenstraat en St. Jozefstraat.

Someren: Auto ruilen
Aan de Hugterweg is zaterdag rond 16.45 uur een blauwe Mercedes Benz, kenteken NZ-RH-34, gestolen. De auto stond bij de achterdeur van een woning. De bestuurster besefte toen ze was ingestapt, dat ze nog wat uit het huis moest pakken. In de korte tijd dat ze binnen was reed een auto het erf op. De onbekende automobilist stapte in de auto van de bewoners en ging er vandoor. De in keurige staat verkerende auto waarmee de dief het erf was opgekomen, werd achtergelaten.
Son: Onder invloed
Aan de Nieuwstraat is in de nacht van zaterdag op zondag tussen 23.00 en 0.30 van 60 automobilisten een blaastest afgenomen. Om 23.55 uur werd één man, een 55-jarige automobilist uit Son, aangehouden voor rijden onder invloed. De verdachte blies bij een ademanalyse op het bureau 0,8 promille. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van twee uur.

Best: Tas weg op markt
Tijdens de markt aan het Wilhelminaplein is de tas van een 54-jarige vrouw uit Best verdwenen. Toen zij haar tas even op een stalletje legde om wat goederen te bekijken, werd deze gestolen. De vrouw mist vier pakken koekjes en haar portemonnee met fl. 275,- en enkele pasjes.

Geldrop: Tas verdwenen
Zaterdag is een 69-jarige vrouw uit Geldrop rond 13.00 uur haar tas in een winkel aan de Korte Kerkstraat kwijtgeraakt. De zwarte schoudertas bevatte wat geld en een strippenkaart.

Mierlo: Diefstal auto
Aan de Munnikenakker is in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwarte Volkswagen Golf, kenteken HD-BN-95, gestolen.

Valkenswaard: Openbaar dronkenschap
Aan de Markt is in de nacht van zaterdag op zondag om 1.50 uur een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De verdachte schreeuwde tegen voorbijgangers en duwde een van hen tegen de grond. Bij aanhouding ging de verdachte ook tegen de politie tekeer. Tegen hem is proces verbaal voor openbare dronkenschap opgemaakt.

Heeze: Diefstal auto
Aan de Julianalaan is zaterdagavond een beige Opel Record Stationcar, kenteken LZ-42-DZ, gestolen. De eigenaar vermist ook zijn rijbewijs.
Maarheeze: Diefstal uit woning
Uit een woning aan de Oranje Naussaulaan zijn zaterdagavond sieraden en een bankpasje gestolen. Inbrekers kwamen binnen door een slaapkamer raam open te breken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...