Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gateway stelt Gateway ASTRO TM computers beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Gateway stelt 2 nieuwe Gateway ASTRO TM computers beschikbaar via website van Peter Langhout Reizen
Actie geldig van 17 april tot 15 mei 2000 via www.langhout.nl
Amsterdam, 10 april 2000 - Gateway (NYSE: GTW), één van 's werelds topproducenten van PC's, stelt twee van haar nieuwe Gateway ASTRO (tm) computers beschikbaar voor reizigers die tussen 17 april en 15 mei 2000 via de website van Peter Langhout Reizen boeken: www.langhout.nl.

De mogelijkheid om via Peter Langhout Reizen on-line te boeken bestaat sinds november 1999. Peter Langhout Reizen is één van de eerste reisbureau's in Nederland die deze service aan haar klanten biedt. Volgens e-zine E-commerce times is de omzet van on-line reserveringen vorig jaar met 146% gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Een Gateway ASTRO(tm) is de ideale manier om on-line te boeken omdat het voorzien is van Microsoft® Windows® 98, Works Suite en Gateway.netsm Internet-software. De winnaars van een Gateway AstroTM-PC kunnen na het uitpakken van hun systeem binnen enkele minuten gratis via Gateway.netsm het Internet op.

Michael Maloney, directeur van Gateway Consumer voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, zei: "Gateway wil graag dat iedereen plezierig en zorgeloos kan computeren. Onze nieuwe alles-in-een Gateway ASTRO (tm) combineert eenvoud met functionaliteit en biedt de makkelijkste manier om het net op te komen via Gateway.net. De doelgroep van Peter Langhout Reizen sluit goed aan bij die van ons en wij weten dat deze actie zal bijdragen aan de naamsbekendheid van de Gateway ASTRO(tm) computers".

Marielle Haan, marketing manager bij Peter Langhout Reizen: "Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Gateway. We verwachten dat de actie een positief effect zal hebben op het aantal bezoekers en reserveringen via het Internet; een ontwikkeling die belangrijk zal zijn voor de toekomst. Internet zal de komende jaren namelijk een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen de reisbranche".

Gateway's AstroTM is het resultaat van een revolutionaire aanpak in computerdesign. De PC is ongeveer even groot als een draagbare TV en heeft alle componenten binnenin de monitor, waardoor het installeren uiterst gemakkelijk is en gebruikers al binnen een paar minuten aan de slag kunnen. Het gebruik zelf is al even eenvoudig en daarbij wordt het systeem compleet met een softwarepakket voor privé-gebruikers geleverd. De PC's kunnen bij één van de Gateway Stores worden besteld, via de Gateway website en telefoon en bij alle 140 Primafoon vestigingen in Nederland, voor een prijs van fl. 2350, - (inclusief BTW en verzendkosten).

De actie wordt gedurende de maand ook vermeld op de teletekstpagina's van SBS6, RTL 4 & 5 en eveneens op de website van Gateway(tm): www.gateway.com/nl

Profiel Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen is één van de grootste direct sellers in de reisbranche. De organisatie was tot oktober 1999 gespecialiseerd in georganiseerde reizen per luxe touringcar naar tal van bestemmingen in Europa; stedenreizen, rondreizen, zonvakanties en wintersport. Sinds oktober 1999 is Amerika aan het aanbod toegevoegd en in de loop van het jaar
2000 zal het aantal nieuwe bestemmingen verder worden uitgebouwd. Evenals voor de bestaande reizen zullen ook de boekingen voor de nieuwe bestemmingen rechtstreeks plaatsvinden. Dit levert voor de klant doorgaans een voordeel van 10-15% op, hetgeen tegelijkertijd de kracht van de organisatie is. Aantrekkelijke reizen voor concurrerende prijzen. Bezoek voor meer informatie de website van Peter Langhout Reizen: www.langhout.nl
Profiel Gateway
Gateway (NYSE:GTW), een bedrijf uit de Fortune 250 en opgericht in 1985, richt zich op het opbouwen van een langdurige relatie met zijn klanten door volledig op maat gemaakte technologie te leveren. Gateway behaalde in de V.S. in het tweede en derde kwartaal van 1999 van alle aanbieders van desktop-PC's voor consumenten de hoogste omzet. Volgens een onderzoek dat de Wall Street Journal en Harris Interactive, Inc. in augustus 1999 uitvoerde, is Gateway aangemerkt als één van de top tien bedrijven met de beste bedrijfsreputatie in Amerika. De medewerkers van Gateway, die over de hele wereld werkzaam zijn, leveren klanten dienstverlening en computers die op bestelling worden gebouwd. Deze diensten worden regelmatig in de vakpers onderscheiden. Gateway boekte in 1999 een totale omzet van US$8,65 miljard en verkocht 4,68 miljoen computersystemen. Bezoek voor meer informatie Gateway's website: www.gateway.com/nl

Voor publicatie kunt u de volgende gegevens opnemen Gateway is voor de lezer bereikbaar per telefoon en via Internet Tel: 0800 022 2039 vanuit Nederland (Gratis)
Tel: 0800 71415 vanuit België (Gratis)
URL: www.gateway.com/nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text 100 BV Gateway Peter
Langhout Reizen B.V.
Saskia Brandt Tobias Klein
Marielle Haan
Tel: +31 20 530 4336 Tel: +353 1 7972153 Tel:
+31 172 468834
Fax: +31 20 530 4331 Fax: +353 1 7977938 Fax
:+31 172 468859
(saskiab@text100.nl) (Tobias.Klein@emea.gateway.com)
(Marielle_Haan@langhout.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie