Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

130 teams op Schoolvoetbaltoernooi Emmen

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


Persbericht 130 teams op Schoolvoetbaltoernooi, 14 april 2000

130 teams op Schoolvoetbaltoernooi

In de week van 17 t/m 21 april wordt voor de 68e(!) keer het Emmense Schoolvoetbaltoernooi gehouden. Aan dit toernooi doen 85 teams uit het voortgezet onderwijs mee en 45 teams uit het basisonderwijs.

De organisatie van het toernooi is in handen van de Schoolvoetbalcommissie die bestaat uit afgevaardigden van de KNVB, de voetbalscheidsrechterscommissie (COVS) en het onderwijs. Daarnaast heeft de afdeling Sport van de gemeente Emmen een adviesrol. Het toernooi vindt plaats op Sportpark Meerdijk.

Maandag 17 april om 16.00 starten de wedstrijden voor het voortgezet onderwijs. Tot en met woensdag spelen deze leerlingen hun poulewedstrijden en op donderdag vinden de finales voor het voortgezet onderwijs plaats.

Op (goede) vrijdag 21 april is het basisonderwijs aan de beurt. 45 teams van 24 verschillende basisscholen strijden dan om de eer. Om 10.00 uur verricht wethouder Boels de officele opening. Hij geeft de aftrap van een wedstrijd in de categorie meisjes zeventallen. Het toernooi duurt tot 16.00 uur.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie