Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakronde vrijwilligersbeleid gemeente Sittard

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard


Inspraakronde vrijwilligersbeleid

Zelden heeft het vrijwilligerswerk zo in de belangstelling gestaan als de laatste tijd. Dat gebeurt niet zomaar. Vrijwilligers zijn belangrijk voor het goed functioneren van onze gemeenschap. Vrijwilligerswerk anno 2000 staat onder druk van maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de voortgaande individualisering en de 24-uurs economie. Zonder de dagelijkse inzet van vele vrijwilligers zou ons maatschappelijk bestel ernstig ontwricht raken. Het is dus zaak om het vrijwilligerswerk in stand te houden.

Om die reden heeft de gemeente een concept-startnotitie Lokaal vrijwilligersbeleid gemeente Sittard geschreven. Deze gaat in op wat de gemeente tot nu doet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie