Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Poolse maarschalk bezoekt provincie Limburg

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

POOLSE MAARSCHALK BEZOEKT PROVINCIE LIMBURG

Maastricht, 14 april 2000

POOLSE MAARSCHALK BEZOEKT PROVINCIE LIMBURG

De maarschalk (hoogste bestuurder) van de Poolse provincie Wielkopolska, de heer Stefan Mikolajczak brengt samen met enige andere bestuurders en medewerkers op 17 april a.s. een bezoek aan Limburg.

Het bezoek vindt plaats in het kader van een kennismaking tussen de provincie Limburg en de nieuwe provincie Wielkopolska. Voorheen heeft de provincie Limburg een samenwerkingsrelatie gehad met de Poolse provincie Leszno, welke sinds de bestuurlijke reorganisatie van Polen (1999) is opgegaan in de provincie Wielkopolska. De Poolse delegatie is met name geïnteresseerd in het ontvangen van Limburgse hulp in de vorm van het leveren van informatie en deskundigheid in het perspectief van de Poolse relaties met de Europese Unie.

De Poolse gasten overleggen hier op 17 april over die ontwikkelingen in het provinciale takenpakket die ook voor de Poolse situatie interessant zouden kunnen zijn, milieu, agrarische zaken, economie enz. Daarna volgen nog bezoeken aan de Maastricht School of Management en aan het Europees Instituut voor Bestuurskunde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie