Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hondenkaart gemeente Nieuwegein voor uitlaatplekken

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein


Waar mag u de hond uitlaten?
(17 april)

De gemeente Nieuwegein heeft onlangs de hondenkaart opnieuw uitgegeven. Op deze kaart staat waar u in Nieuwegein uw hond mag uitlaten, al dan niet aangelijnd. Nieuw aan deze kaart is, dat nu ook voor de hele wijk Galecop is aangegeven waar honden welkom zijn. De gemeente heeft de kaart dan ook onlangs huis-aan-huis in Galecop laten verspreiden.

Niemand vindt het leuk om de uitwerpselen van een hond voor zijn huis of op de stoep te vinden. Of erger nog: de achterblijfselen van een hond te vinden op een plek waar zijn of haar kind speelt. Ook hondenbezitters vinden het over het algemeen vervelend hieraan bij te dragen. Door de hondenkaart kan iedereen precies weten waar wat is toegestaan, en wanneer de hondenbezitter in overtreding is.

U kunt de Hondenkaart gratis ophalen bij de unit Communicatie in het Nieuwegeins gemeentehuis, Raadstede 1. Als u de kaart telefonisch wilt bestellen of als u meer informatie over de kaart wilt, kunt u bellen naar de Servicelijn Stadsbeheer van de gemeente Nieuwegein, telefoon 0800-0230258 (gratis). Let wel: de kaart is gedrukt in een beperkte oplage.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie