Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieu Effect Rapportage (MER) Oosterheem positief ontvangen

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Milieu Effect Rapportage(MER) Oosterheem positief ontvangen!

Op vrijdag 14 april heeft een delegatie van Zoetermeer een gesprek gehad met de Commissie voor de milieu-effectrapportage(Cmer) over het concept-toetsingsadvies MER Oosterheem.

Naar aanleiding van dit gesprek wordt gemeld dat de gemeente volgende week een positief toetsingsadvies tegemoet kan zien. Dat houdt in dat de Cmer van mening is dat het MER Oosterheem voldoet aan de wettelijke eisen, dat het conform de richtlijnen is opgesteld en dat er géén essentiële tekortkomingen in staan. De commissie is van oordeel dat de essentiële informatie in het MER aanwezig is en spreekt haar waardering uit voor de wijze waarop het MER in wisselwerking met het Masterplan en het voorontwerp bestemmingsplan tot stand is gekomen.
De Cmer doet wel een aantal aanbevelingen voor de verdere uitwerking.
Het toetsingsadvies zal worden betrokken bij het opstellen van het ontwerp-bestemmingsplan Oosterheem. Dit zal aan de orde komen in de raadscommissie Stadswerken van 23 mei aanstaande.Gemeente Zoetermeer © April 2000

Last update: 17 April 2000 (9:37)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie