Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersvacature Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 17-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacature Nieuwegein
Een vacature bij het onderwerp Benoemingen burgemeesters
17 april 2000
In de gemeente Nieuwegein (ongeveer 62.600 inwoners, provincie Utrecht) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd. De vacature ontstaat op 1 september 2000 wegens vervroegde pensionering van de huidige burgemeester, de heer drs. J. Laan.
Voor deze vacature geldt dat aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten en van oud-burgemeesters van opgeheven gemeenten in het bijzonder aandacht zal worden besteed. Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw. Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Nieuwegein dienen voor 5 mei 2000 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Utrecht. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie