Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Griffier Utrecht Ter Braak naar Wagenaar, Hoes & AssociÉs

Datum nieuwsfeit: 18-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht


Persbericht
17 april 2000

GRIFFIER TER BRAAK NAAR WAGENAAR, HOES & ASSOCIÉS

Drs. Harry J.M.ter Braak (47), sinds 1993 griffier der Staten in de provincie Utrecht, wordt met ingang van 15 augustus a.s. senior partner bij Wagenaar,Hoes & Associés te Driebergen.

De heer ter Braak, o.a. lid van het dagelijks bestuur van het Forum voor Democratische Ontwikkeling, vierde recent zijn vijfentwintig jarig ambtsjubileum bij de overheid. Hij was eerder onder meer gemeentesecretaris van de gemeente Delft en hoofd financiën bij het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer.

Wagenaar, Hoes & Associés, zelfstandig gevestigd organisatieadvies- en interimmanagement bureau, ondersteunt organisaties bij het realiseren van verbeteringen in strategievorming en -implementatie, leiderschapsontwikkeling en project-, veranderings- en competentiemanagement. De heer ter Braak zal zich vooral gaan richten op de strategische advisering van bestuur en management. (Voor informatie: mireille.van.kempen@provincie-utrecht.nl, 030 - 258 21 73)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie