Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tele-Assess jongste telg van Teleprofs

Datum nieuwsfeit: 18-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tele-Assess, jongste telg van Teleprofs

Amsterdam, 18 april 2000 - Vandaag is de nieuwste service van Teleprofs op ludieke wijze geïntroduceerd. Tele-Assess is een intensieve telefonische testmethode voor kandidaat Toptelefonisten, Topcallers en Topmailers. Bezoekers van de beurs, het strategisch management congres en alle 120 standhouders van de Telecommerce Dagen werden getrakteerd op chocolade flikken met muisjes om de 'geboorte' van Tele-Assess te vieren. De jongste telg binnen de Teleprofs services familie. Zusje van consultancy en training.

Teleprofs heeft zich met Tele-Assess gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gesneden assessment voor de selectie van personeel in de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie