Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sdu wil 100% van de aandelen in Enschedé/Sdu verwerven

Datum nieuwsfeit: 18-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sdu

Sdu voornemens 100% van de aandelen in Enschedé/Sdu te verwerven

Sdu n.v. te Den Haag is voornemens om de resterende 50% van de aandelen van Enschedé/Sdu over te nemen van Joh. Enschedé. Hiermee verwerft Sdu de volledige zeggenschap over de joint-venture. Enschedé/Sdu ontwikkelt, produceert en personaliseert met de meest geavanceerde technieken al vele jaren identiteitsdocumenten zoals het huidige paspoort, vreemdelingendocumenten en NS-reizigerspas.

Daarnaast worden onder meer activiteiten verricht op het gebied van personalisering van bankpassen. Opdrachtgevers zijn overheden, banken, vervoersorganisaties, telecommunicatiebedrijven en de zorgsector. Het bedrijf kende in 1999 een omzet van ruim 80 miljoen gulden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie