Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Convenant extra plaatsen op arbeidsmarkt minderheden

Datum nieuwsfeit: 18-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Convenant extra plaatsen op arbeidsmarkt minderheden

Het kabinet, MKB-Nederland en Arbeidsvoorziening hebben op 18 april in Den Haag een convenant gesloten voor de plaatsing van 20.000 extra mensen uit etnische minderheidsgroepen tot 1 mei 2001. Door deze afspraak kunnen etnische minderheden hun achterstand op de arbeidsmarkt verminderen. Het midden- en kleinbedrijf verwacht hierdoor te kunnen voorzien in moeilijk te vervullen vacatures.

De ministers Vermeend (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Van Boxtel (Grote Steden- en Integratiebeleid), MKB-voorzitter De Boer en CBA-voorzitter Van der Beek hebben hun handtekening onder het convenant gezet. De extra plaatsing van 20.000 mensen uit minderheidsgroepen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie