Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ipergy lanceert nieuwe Europese e-business backbone

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Pure EnergIE VOOR EEN NIEUWE IP-wErEld

Ipergy lanceert de ultieme Europese e-business backbone

Brussel, 18 April 2000 - IPERGY Communications N.V. heeft vandaag de volgende generatie Europese IP-backbone en IP-services aangekondigd. Ipergy dat een hoofdkwartier in Brussel heeft, leidt al vanaf het prille begin de snel veranderende wereld van IP-carriers in Europa dankzij haar geavanceerde infrastructuur. De onderlinge verbindingen met het wereldwijde IP-netwerk van Cable & Wireless (dat een controlerend aandeel van 51% in het bedrijf heeft) stelt Ipergy in staat haar Europese klanten een immense en flexibele bandbreedtecapaciteit rondom de wereld aan te bieden.

Internet Service Providers (ISP's), Application Service Providers (ASP's), mobiele telefoonbedrijven, telecomoperators, virtuele ISP's, content-providers en vele andere klanten zullen profiteren van Ipergy's colocatiecentra die in de grote Europese steden worden opgezet. Services omvatten IP-colo, IP-net, IP-vpn, IP-dial en IP-sat. Naast deze services en de eigen fiber backbone, zal IPERGY binnenkort een breed scala aan IP-services aanbieden zoals VoIP, ultrasnelle satellietverbindingen voor Internet-connectiviteit en Internet-uitzendingen.

In de race om het aanbieden van Internet-infrastructuur, zullen Europese bedrijven altijd kunnen vertrouwen op de garantie van een cruciale, ultrasnelle bandbreedte die essentieel is om te kunnen concurreren binnen de wereldwijde digitale economie. De toekomst van Internet-gebaseerde groei en het concurrentievermogen in Europa heeft er nooit beter uitgezien dan nu.

Ipergy bouwt de ware pan-Europese IP-backbone
De IPERGY-backbone biedt de nieuwe Internet-industrie IP-capaciteit van hoge kwaliteit met een grote brandbreedte. IPERGY's huidige IP-backbone verbindt belangrijke Europese steden met elkaar (een kaart met de infrastructuur bevindt zich in de persmap). Gedurende de komende 18 maanden zal IPERGY USD
100 miljoen besteden aan het uitbreiden van de bestaande infrastructuur in geheel Europa. De koppeling tussen IPERGY's fiber backbone en de bewezen infrastructuur van Cable &Wireless' voorziet de Europese gebruikers van een naadloze, wereldwijde integratie en verbeterde infrastructuur.
Colocatie met IP-transit met grote bandbreedte verbindt Europa Een belangrijk voordeel dat IPERGY haar klanten biedt, is de constructie en het inzetten van geavanceerde colocatie-omgevingen in belangrijke steden waaronder Brussel, Londen, Parijs Amsterdam, Madrid, Milaan en Frankfurt. Deze beveiligde gegevenscentra met een oppervlak van 20.000m2, zijn voorzien van beveiligde toegang, gereguleerde stroomvoorzieningen, uitgebreide voorzieningen voor airconditioning en brandbeveiliging en tevens onderlinge verbindingen met belangrijke lokale loop-operators in grote steden, toegang tot IPERGY's 2,5 Gbps Internet-backbone en proactieve monitoring, 24 uur per dag en 7 dagen per week. IPERGY kan als host functioneren of ruimte en IP-services aanbieden aan serviceproviders die op zoek zijn naar tijdswinst door gemakkelijke en permanente toegang tot hun systemen.

Hightech-strategie zal succesvol blijken
IPERGY concentreert zich op het concept van geavanceerde technologie, waarbij content en toepassingen beantwoorden aan het netwerk. IP-voice (VoIP) en IP-cast (multimedia-netcasting) zullen binnenkort op de markt verschijnen samen met andere baanbrekende nieuwe services. Jean-Luc Nahon, CEO van IPERGY, en in het verleden werkzaam bij de Franse IP-carrier ISDnet en bij Softway, heeft een exclusieve groep IP-experts bij elkaar gebracht. Nahon die absoluut overtuigd is van het belang van vooruitstrevende technologie, heeft er voor gezorgd dat IPERGY in het zuiden van Frankrijk een R&D-centrum van wereldklasse opzet. Met IPERGY in de voorste gelederen van de IP-industrie is Europa klaar om de uitdaging van de onbeperkte groei van e-business aan te gaan.
° ° °

Profiel IPERGY Communications
Ipergy Communications N.V. is een toonaangevende pan-Europese IP-carrier die op basis van een controlerend aandeel van 51% wordt bestuurd door Cable & Wireless, en verder wordt gefinancierd door investeerders en de oprichters van de Franse IP-carrier ISDnet.
Ipergy is het eerste Europese bedrijf dat het optimale ontwerp en de levering van een compleet scala aan services mogelijk maakt via een hypermodern eigen IP fiber netwerk, dat geluid, data en video overbrengt. Dankzij de onderlinge verbindingen met Cable & Wireless-netwerken biedt het bedrijf haar klanten een onbeperkte capaciteit via 's werelds grootste fiber backbone.
Ipergy biedt geïntegreerde colocatie- en transitservices aan (IP-colo), ultrasnelle Internet- en satellietconnectiviteit (IP-net & IP-sat), telefonische internettoegang (IP-dial), veilige Virtual Backbone (IP-vpn) en een Instant ISP-concept. Ga voor meer informatie naar www.ipergy.com. Voor meer informatie over Cable & Wireless gaat u naar www.cwplc.com/press

Voor verdere persgegevens kunt u contact opnemen met:
* Paul Kok Consultants
Willem Buitelaar, senior consultant
Telefoon: 0346 217117
E-mail: (willembuitelaar@pkc.nl)


* Ipergy Communications, Isabelle De Marto, (idemarto@ipergy.com) of gsm : +32 /496/160979

De persconferentie van 18 april in verband met de lancering van IPERGY is te zien op Internet:
www.ipergy.com

######

IPERGY IP-services van nu

IPERGY's servicestrategie heeft als doel klanten zekerheid te geven door hen de oplossingen aan te bieden die zij nodig hebben om de tijd voor het op de markt brengen van producten en diensten terug te brengen. Ipergy is de carrier van de volgende generatie met het meest uitgebreide scala aan IP-services, de hoogste betrouwbaarheid, de sterkste technische expertise en het grootste beheersgemak. IPERGY-klanten kunnen profiteren van de snelle lancering van volledig inzetbare, toonaangevende services met de mogelijkheid hun eigen merk toe te voegen om zo kapitaal te maken op de zich voortdurend ontwikkelende markten.

IP-colo
IPERGY betekent geïntegreerde colocatie- en transitservices. Met IPERGY krijgen Internet-content- en serviceproviders gereserveerde ruimte voor hun servers, een directe verbinding met Ipergy's Internet-backbone met de bijbehorende onderlinge verbindingen met het wereldwijde IP-netwerk van Cable & Wireless, en tevens een breed scala aan beheers- en monitoringtools.
IP-net
IPERGY betekent ultrasnelle Internet-connectiviteit. IPERGY garandeert end-to-end 2x155 Mbps connectiviteit via haar fiber Internet-backbone met alle technische hulp en back-up die een klant nodig heeft voor het eenvoudigste beheer van Internet-toegangsservices. De ideale basis voor Internet-aanbieders.

IP-vpn
Veilige pan-Europese virtuele backbone betekent dat Ipergy-klanten MPLS-gebaseerde 'clear channel' mogelijkheden kunnen aanbieden in de belangrijke Europese steden met 45 tot 622 Mbps. Deze gereserveerde en beveiligde capaciteit (of gegarandeerde bandbreedte) stelt IPERGY-klanten in staat Virtual Private Networks (VPN's) te verkopen aan hun handelspartners, banken, mediabedrijven en andere partners die pan-Europese Internet-toegangsservices willen starten, voorzien van hun eigen merk.
IP-dial
IPERGY biedt pan-Europese toegang tegen lokale kosten. Dankzij POP's in 8 Europese landen, berekent IPERGY lage kosten, met gratis toegang via vaste en mobiele netwerkoperators. Ipergy's SS7-platforms, direct verbonden platforms naar belangrijke telefoonbedrijven, zorgen tevens voor een maximum aan beschikbare capaciteit.

IP-sat
IPERGY maximaliseert bandbreedte door Internet-connectiviteit en satellietsegmenten naadloos met elkaar te integreren. Er wordt directe toegang geboden tot belangrijke Europese en wereldwijde transitbronnen. Deze service is vooral gericht op gebieden zonder fiber infrastructuur.
Ipergy Instant ISP Concept
Het IPERGY Instant ISP Concept zorgt ervoor dat nieuwe spelers de opstarttijd kunnen optimaliseren dankzij gereserveerde IP-consulting-services. Dit alles in combinatie met direct gebruik van hoogontwikkelde Internet Standard Service Platforms en een geïntegreerde SLA.

IPERGY-services van de toekomst

IPERGY's strategie voor de toekomst kan in één concept worden samengevat: IP Network Intelligence. IPERGY zal doorgaan met het bedienen van de Europese behoeften en het verzekeren van de beste wereldwijde connectiviteit. Onze open IP-infrastructuur maakt de integratie van data, geluid en video mogelijk. Problemen met capaciteit, omzwervingen, bandbreedte en beperkingen zullen worden geëlimineerd. De levering van content en toepassingen mag niet zijn gebonden aan grenzen en de Internet-gerelateerde activiteiten in Europa moeten op hoge snelheid kunnen groeien.

IP-voice
Internet-telefonie staat op het punt van doorbreken. Iedere digitale poort van het Ipergy-netwerk zal binnenkort DSP ondersteunen (dankzij SoftSwitch van Lucent) en zal gesprekken zodanig inpakken dat deze probleemloos via ons eigen IP-netwerk kunnen worden getransporteerd. Het SoftSwitch-platform elimineert tevens de behoefte aan voice-over-IP-gateways en integreert gatekeeper-functies.

IP-cast
In de nabije toekomst zal IPERGY een pan-Europees platform voor multimedia-netcasting en uitzendingen aanbieden voor beeldservices via IP. De onbeperkte bandbreedte zal tienduizenden multimediazendingen gelijktijdig toestaan. Video- en audiobedrijven zullen profiteren van een verbeterde Europese aanwezigheid.

IP-R&D
Gedurende de zomer van 2000 wil IPERGY haar eerste R&D-centrum openen dat speciaal is bedoeld voor Standard Service Platforms (SSP's) en Application Service Providers (ASP's). Dit centrum bevindt zich in Sophia Antipolis, het Franse technologiepark aan de Rivièra, het centrum zal ruimte bieden aan uitgebreide ontwerpen, testen en experimenten, en vanzelfsprekend ook training.

IP-hub
Tweede generatie geïntegreerde IP-colocatiecentra (of hubs) worden toegevoegd aan IPERGY's indrukwekkende reeks services. Tevens worden nieuwe wereldwijde Internet-centra gebouwd ter ondersteuning van de snelgroeiende start-ups binnen de woelige Internet-wereld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...