Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ANWB-boek: Wereldberoemde wijnen en wijnroutes

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuws

ANWB Wereldberoemde wijnen en wijnroutes

In de nieuwste culinaire ANWB-uitgave "Wereldberoemde wijnen en wijnroutes" schetsen zes gerenommeerde wijnauteurs een portret van twintig bekende wijnstreken uit de hele wereld én hun beroemde wijnen. Deze uitgave bevat alle ingrediënten voor een vakantie in de wijnstreek naar keuze.

In het boek, met 254 pagina's en twintig hoofdstukken, wordt steeds een nieuw wijngebied geportretteerd. Elk hoofdstuk begint met een toeristische intro van de regio, waarip een algemene inleiding volgt over de verschillende soorten wijn die er worden verbouwd. Samensteller Frank van der Auwera geeft zijn persoonlijke visie over de nieuwste ontwikkelingen in de wijncultuur van elke regio en zet de tien meest markante wijnen op een rijtje.
In de toeristische routes die daarna volgen wordt per regio op gedetailleerde wijze beschreven waar de beste kelders en de mooiste bezienswaardigheden te vinden zijn. Bij elke route hoort een overzichtelijk kaartfragment. Ieder hoofdstuk biedt daarnaast informatie over de streekgastronomie en de combinatie van wijn en smakelijk eten. Een hoofdstuk wordt afgesloten met een ruim aanbod aan praktische informatie, hotel- en restauranttips, bezienswaardigheden, wijndomeinen en overige adressen.

Wereldberoemde wijnen en wijnroutes is exclusief voor ANWB-leden en verkrijgbaar bij ANWB-vestigingen en ANWB/VVV-agentschappen. Ook is het boek te bestellen via internet: www.anwb.nl/winkel. Tijdens de introductie kost het boek slechts
F 29,95.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Rijkelijkhuizen, tel. 070-3146018, e-mail: (erijkelijkhuizen@anwb.nl)

back

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie