Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Woensdag 19 april 2000 tot 16.00 uur
15:59 woensdag 19 april 2000

Ernest Zinsmeyer 0592 383017 / 0622 662875

HOOGEVEEN

Auto-inbraak
Dinsdagavond is ingebroken in een personenauto aan de Terpweg. Een zijruit is ingeslagen, en de 37-jarige eigenaar mist zijn GSM.
MEPPEL

Inbraak bedrijf
Dinsdagnacht is ingebroken in een bedrijf aan de Blankenstein. In een van de kantoorruimtes werd een geldbedrag uit een opengebroken bureau weggenomen. Ook in het pand zijn enkele binnendeuren verbroken.
HOOGEVEEN

Winkeldiefstal
Woensdag rond het middaguur werd in een winkel aan Het Haagje een 24-jarige man uit Hoogeveen betrapt bij de diefstal van 4 T-shirts. De man is aangehouden. De T-shirts hangen weer in de winkel en de man kreeg een dagvaarding uitgereikt.

WESTERBORK

Kind onder auto
Woensdagmiddag omstreeks 14.00 uur stak een 3-jarig jongetje in een onbewaakt moment de rijbaan van het Westerborkerveld over. Op dat moment passeerde een 22-jarige vrouw uit Smilde met haar auto. Ze kreeg het jongetje voor de auto en het kind werd een paar meter voor de auto uit geschoven. Het kind is per ambulance naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen gebracht. Het letsel lijkt in eerste instantie mee te vallen, en beperkt te blijven tot lichte verwondingen aan het hoofd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie