Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Groningen contracteert viertal talenten

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Groningen

FC contracteert viertal talenten

Datum : 19-4-2000 Tijd :16:43:0

Jordi Hoogstrate
Arjen Robben
Arnold Kruiswijk
Sergio van Dijk

Naast de overeenkomst met de FC zullen de talenten, varierend in de leeftijd van 15 tot 17 jaar, deel uitmaken van het FC Groningen Talentenfonds. Dit fonds werd vorig jaar opgezet met het doel om via de uitgifte van certificaten geld te genereren voor de jeugdopleiding van de FC. Momenteel bevat het fonds meer dan een miljoen gulden, een bedrag dat volledig zal worden aangewend voor de jeugdopleiding van de FC. Meer informatie over het talentenfonds vindt u op deze site onder het logo in het openingsscherm.

Tijdens de persconferentie meldde directeur Hans Nijland dat de FC voor volgend seizoen een samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten met twee scholen, het Noorderpoortcollege en Belcampo. Door de samenwerking wordt jeugdspelers van de FC een programma geboden, waarin studie en trainingen volledig op elkaar zijn afgestemd.

Daarnaast maakte Nijland bekend dat de FC het komende seizoen de trainersstaf zal uitbreiden met een hoofd jeugdopleidingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie