Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 19-04-2000 Politieberichten van dinsdag 18 april (13.00 uur) tot en met woensdag 19 april (07.00 uur)

Hislum: granaten in weiland
Dinsdag om 9.30 uur heeft de explosievenopruimingsdienst uit Den helder in Hieslum een vijftal granaten verwijderd. De granaten waren aangetroffen in een weiland aan de Idserdaweg.

Bolsward: diefstallen uit personenwagens.
In de nacht van maandag op dinsdag is in Bolsward ingebroken in twee auto`s. Eén auto stond geparkeerd aan het Mariahof te Bolsward. Nadat een ruit van de auto was ingeslagen werd een autoradio en een mobiele telefoon weggenomen. De 29-jarige eigenaar deed aangifte. De tweede auto stond aan de Grote Dijlakker. Ook van deze auto werd een ruit ingeslagen, waarna men een CD wisselaar wegnam. De 33-jarige eigenaresse deed aangifte.

Leeuwarden: rijden onder invloed en zonder rijbewijs Een 49-jarige inwoner van Leeuwarden is dinsdag om 17.30 uur op de Camminghaburg te Leeuwarden staande gehouden omdat hij onder invloed een auto bestuurde. De man blies op het bureau 858 ug/l. Omdat hij niet in het bezit was van een rijbewijs kreeg hij een proces verbaal .

Leeuwarden: rijden onder invloed
Woensdagmorgen om 2.30 uur werd een 43-jarige inwoner van Garyp staande gehouden aan de Oostergoweg. Aan het bureau gekomen blies de man 405 ug/l, hetgeen hem een rijverbod voor 3 uur en een proces verbaal opleverde.

Drachten: misbruik 112
Woensdagmorgen om 2.40 uur is een 44-jarige man uit Drachten aangehouden omdat hij constant het alarmnummer 112 belde. Eerder die nacht had de politie zich al bij de man thuis gemeld en hem op de gevolgen gewezen indien hij niet zou ophouden met bellen. Toen dat niet bleek te helpen is de man daarna aangehouden en ingesloten op het bureau in Drachten.

Bureau Voorlichting en PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie