Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal Dubo Centrum brengt jaarverslag uit

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Nationaal Dubo Centrum brengt jaarverslag uit

Het Nationaal Dubo Centrum heeft onlangs zijn Jaarverslag 1999 uitgebracht. Hierin wordt verslag gedaan van de belangrijkste activiteiten in het afgelopen jaar. Daarnaast wordt een voorschot genomen op de werkzaamheden in het jaar 2000.

Het Jaarverslag bevat een beknopte beschrijving van projecten die het Nationaal Dubo Centrum in 1999 heeft uitgevoerd, zowel op het gebied van woning- en utiliteitsbouw als op het gebied van stedebouw en grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast worden activiteiten vermeld die zich op de gehele bouwsector richten. Ook wordt ingegaan op werkzaamheden die samenhangen met de positie van het Nationaal Dubo Centrum als netwerkorganisatie.

Het Jaarverslag 1999 (8 pagina's) kan kosteloos worden aangevraagd bij het Nationaal Dubo Centrum.

Het Jaarverslag 1999 is ook digitaal beschikbaar (pdf-file, 2,5 MB). Geïnteresseerd in de digitale versie maar nog geen PDF-reader? Haal hem hier op.

19 april 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie