Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur Universitair Centrum Latijns-Amerika CEDLA

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamProf. dr. Michiel Baud (1952) is sinds 1 april de nieuwe directeur van het Interuniversitair Centrum voor Studie en Documentatie van Latijns-Amerika (CEDLA) in Amsterdam. Tegelijkertijd is hij benoemd tot deeltijdhoogleraar Studie van Latijns-Amerika aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam.
Michiel Baud voltooide in 1982 de opleiding Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna werkte hij op het Opleidingsinstituut van het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam. In 1983 werd Baud universitair docent Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Twee jaar later kreeg hij een aanstelling als universitair docent Maatschappijgeschiedenis ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie