Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke Landmacht opent virtuele kazerne

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensieLandmacht opent virtuele kazerne

19-04-2000

De Koninklijke Landmacht beschikt vanaf 19 april over een eigen internetsite met daarin onder meer een virtuele kazerne. Met deze site is de Landmacht nog beter in staat belangstellenden over haar taken, missies en mogelijkheden te informeren.

Via het adres www.landmacht.nl heeft men toegang tot alle informatie die met de landmacht te maken heeft. Zo vormt het onderdeel ´de virtuele kazerne´ een permanente open dag waarop belangstellenden kennis kunnen maken met het dagelijkse leven op de kazerne en zelf ook militaire vaardigheden kunnen testen.

Met de presentatie van meer dan dertig beroepen van militairen en burgers toont de landmacht haar veelzijdigheid als opleider en werkgever. Ook vertellen militairen zélf over hun werkzaamheden en ervaringen bij vredesmissies in bijvoorbeeld Bosnië, Cyprus en Kosovo. Een uitgebreide databank biedt talloze foto´s en filmbeelden van onder meer missies, materieel en historische gebeurtenissen.

De nieuwe internetsite van de Koninklijke landmacht biedt aanvullende informatie op de al langer bestaande site van het Ministerie van Defensie (www.mindef.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie