Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennismanagementapplicatie Livelink van Open Text

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

De kennismanagementapplicatie Livelink van Open Text is nu, dankzij de samenwerking met XIS, ook geschikt voor het effectiever managen van het productontwikkelingsproces. De bedrijven bundelen de kracht van Livelink om eenvoudig en snel samen te werken onafhankelijk van plaats en tijd. Het productontwikkelingsproces kan zo efficiënter worden gemanaged waardoor een onderneming beter op vraag uit de markt kan inspelen en de 'time to market' naar beneden gaat.

Op http://www.opentext.com/news/ kun je het complete Engelstalige persbericht lezen. Mocht je meer informatie wensen, dan kun je op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres contact met ons opnemen.


...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie