Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws Groningen: start zwemseizoen en heroineverstrekking

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws Gemeente Groningen


Zwemseizoen de Papiermolen start 29 april
19 april 2000
Binnenkort kan jong en oud weer in de buitenlucht waterplezier beleven: lekker zwemmen, zonnen en genieten. Vanaf 29 april kan iedereen terecht in Openluchtzwembad de Papiermolen. Het zomerzwemseizoen loopt tot en met 9 september.
De voorverkoop van gezins- en individuele abonnementen met extra korting start op 22 april en duurt tot en met 28 april. Abonnementen in de voorverkoop zijn verkrijgbaar aan de kassa's van de Papiermolen en de overdekte baden de Parrel, het Helperzwembad en sportcentrum Kardinge.

Heroïneverstrekking start deze week
19 april 2000
Deze week begint het onderzoek naar heroïneverstrekking op medisch voorschrift. Dit gebeurt vanuit het Hanzeplein 125. De AVG (Ambulante Verslavingszorg Groningen) voert het onderzoek uit. De Hulpverleningsdienst verzorgt de begeleiding vanuit de gemeente. De eerste groep deelnemers (heroïneverslaafden) is inmiddels geselecteerd. Afgelopen donderdag is in het pand aan het Hanzeplein 'open huis' gehouden voor omwonenden, bedrijven en instellingen uit de buurt, de raadscommissie, betrokken organisaties en de pers. In Amsterdam en Rotterdam loopt het onderzoek al sinds 1998. Na Groningen volgen nog Utrecht, Heerlen en Den Haag.


Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 19 april 2000. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie