Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telecomadvies.nl: Eerste Nederlandse Telecommunicatie portal

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ALPHACOMM CONSULTANCY

Telecomadvies.nl Eerste Nederlandse Telecommunicatie Portal
Telecomadvies.nl Eerste Nederlandse Telecommunicatie Portal op Internet

Rotterdam, 19 april 2000. De website www.telecomadvies.nl zal de komende maanden worden getransformeerd tot de eerste Nederlandse Telecommunicatie portal op het World Wide Web. Hiermee komt op Internet een centrale plaats voor alles wat met telecommunicatie te maken heeft: Product- en marktinformatie, de beste tools voor het vergelijken van het aanbod en een objectieve begeleiding bij het afsluiten van transacties. Hierbij richt de portal zich zowel op het MKB als particulieren. Dit concept zal binnen een jaar ook in verschillende andere Europese landen worden gelanceerd.

Inzicht in de telecommunicatie-markt

Omdat de telecommunicatie-markt snel verandert en de huidige telecom-aanbieders regelmatig met nieuwe tarieven en producten komen zijn er veel gebruikers die door de bomen het bos niet meer zien. Nieuwe technologieën als WAP en preselectie maken het aanbod aan keuzes alleen nog maar groter. Om in de behoefte aan duidelijkheid te voorzien is eind vorig jaar de website www.telecomadvies.nl gelanceerd. Hier is het voor bezoekers nu reeds mogelijk om alle vaste en mobiele aanbieder met elkaar te vergelijken en zich on-line aan te melden bij de gekozen vaste carrier. Het gebruik van Internet voor de uitwisseling van informatie en het afsluiten van transacties producten neemt echter steeds meer toe. Mede hierdoor is besloten om Telecomadvies.nl uit te breiden tot een onafhankelijke website, die niet alleen informeert, maar tevens adviseert en bemiddelt bij aankoop.

E-commerce nieuwe stijl

Met de komst van deze portal wordt het mogelijk om een schat aan informatie aangaande telecommunicatie te raadplegen. Zakelijke en particuliere bezoekers kunnen vervolgens producten en diensten vergelijken met behulp van verschillende rekentools die het aanbod overzichtelijk presenteren. De vergelijkingen worden gedaan aan de hand van de criteria die de bezoeker zelf stelt, al dan niet aan de hand van het huidige of verwachte belgedrag. Met het persoonlijk advies dat hieruit volgt, kan vervolgens worden gekozen voor verschillende manieren om transacties af te wikkelen. Zo behoren directe aankoop en gezamenlijke inkoop-formules tot de mogelijkheden, evenals de keuze voor een (off-line) winkel. Bovendien kunnen bezoekers hun ervaring met de aanbieders en producten onderling uitwisselen. Op termijn gaat het hierbij om alle mogelijke vormen van telecommunicatie, zoals onder meer WAP, ADSL en Internet-telefonie. Een dergelijk Infomediary concept, met complete informatie over de markt, producten en aanbieders bestaat op dit moment nog niet op de Nederlandse markt.

De organisatie

Alphacomm Solutions, de onderneming achter Telecomadvies.nl, heeft reeds jaren ervaring in de telecommunicatiemarkt en is daardoor in staat de benodigde informatie en partijen bij elkaar te brengen om dit nieuwe concept in Nederland te kunnen introduceren. De organisatie gaat dit jaar naast de betreffende portal nog een aantal, vernieuwende concepten lanceren op de Nederlandse markt, waaronder het gezamenlijk inkopen van telefoontikken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Huub Sparnaay/ Marcel Amens
Alphacomm Solutions
Weena 195
3013 AL Rotterdam
The Netherlands
Tel: +31-10-2807111
Fax: +31-10-2807109
(Info@telecomadvies.nl)
www.telecomadvies.nl


- Einde Persbericht -

20 apr 00 10:05

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie