Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws en informatie gemeente Geleen

Datum nieuwsfeit: 19-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geleen


Alle informatie © Gemeente Geleen Bericht aan webmaster

Geleen, 19 april 2000

VERANDERINGEN BUREAU PR & VOORLICHTING GEMEENTE GELEEN
Met ingang van 1 mei aanstaande zal mevrouw M. Philippens, momenteel adviseur communicatie bij bureau PR & Voorlichting van de gemeente Geleen, deze functie gaan vervullen bij de afdeling Stadsontwikkeling van deze gemeente. Vooralsnog tot het einde van dit jaar zal zij daar de diverse grote ruimtelijke projecten communicatief gaan begeleiden. Het betreft een interne detachering. Haar plaats binnen bureau PR & Voorlichting wordt vanaf heden 19 april ingenomen door de heer Marcel Dassen.

Tot de belangrijkste stadsontwikkelingsprojecten behoort momenteel de "Binnenstadsvisie"; het plan ter versterking van het centrum van Geleen. Daarnaast neemt de ontwikkeling van PDV-lokatie de "Tuinboulevard" een belangrijke plaats in. De planvoorbereiding hiervan is momenteel in volle gang. Ook de aanleg van de Rijkswegboulevard en de Westelijke Randweg zullen op termijn veel aandacht vragen.

Geleen, 27 april 2000

De geplande raadsvergadering van a.s. dinsdag, 2 mei is wegens gebrek aan voldoende agendapunten afgelast. De eerstvolgende raadsvergadering vindt plaats op 15 juni a.s. om 19.00 uur.

Weekmarkt op 29 april en koopzondag op 30 april

Op Koninginnedag 29 april a.s. vinden er diverse feestelijke activiteiten in Geleen plaats en gaat de weekmarkt in het centrum van Geleen gewoon door. Op 30 april a.s. is er koopzondag in Geleen en zijn de winkels open tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook deze dag wordt opgeluisterd door een gevarieerd programma met o.a. in het centrum de Geraniummarkt.

Koninginnedag
Geleen neemt volop deel aan het oranje volksfeest. Op 29 april begint het feest om 9.15 uur met trefbalfinales in Glanerbrook. Op de Sportvelden Lindenheuvel starten om 10.30 uur voetbalfinales. Buurtverenigingen Haesselderveld, Zeehelden en Klein Europa fleuren hun buurt op met o.a. poppentheater, fietsversieren en een echt Oranjebal. De feestdag eindigt met vuurwerk dat om 21.30 uur met een show wordt ingeleid.

Koopzondag
Op 30 april a.s. biedt Geleen naast de koopzondag van 10.00 tot 17.00 uur diverse activiteiten aan die voor veel gezelligheid zorgen. Een braderie, een traditionele Geraniummarkt en verschillende kinderattracties zorgen voor ieder wat wils. Ook de muziekliefhebbers en hobbyisten komen door een orkestoptreden en kunst- en hobbymarkt ruimschoots aan hun trekken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie