Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarcongres Onderzoek in Nieuwe Media 2000

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geachte heer/mevrouw,

Op 20 april 2000 organiseert New Media Marketplace (een activiteit van InfoCare) in Congrescentrum de Reehorst in Ede het jaarcongres 'Onderzoek in Nieuwe Media 2000'. Het congres geeft een overzicht van het Nederlands onderzoek naar ICT, multimedia en telematica. Dit congres wordt georganiseerd in samenwerking met het tijdschrift I&I, Ben Tiggelaar en een groot aantal onderzoeksinstellingen.
Tijdens dit congres worden onderwerpen als Next Generation Internet, e-commerce en economie, virtuele teams, de digitale democratie, de toepassingen van MPEG, intelligent agents, ICT in de woonomgeving en computerangst behandeld.

Dagvoorzitter is Ben Tiggelaar, de auteur van het succesvolle boek 'Internet Strategie'. De sprekers zijn afkomstig van tal van onderzoeksinstituten als de Erasmus Universiteit, KPN Research, het NWO, SURFnet, het Telematica Instituut, TNO, de TU Delft, de TU Eindhoven en de Vrije Universiteit Amsterdam. Multimedia-professor Thijs Chanowski sluit het congres af met commentaar op de onderzoeksactiviteiten in Nederland.

<>

Uiteraard zijn er voor dit congres plaatsen voor de pers gereserveerd. Indien een journalist van uw redactie aanwezig wil zijn, kan hij / zij zich onder vermelding van het woord "Pers" bij ons aanmelden. Ook kunnen wij eventueel een interview met de spreker arrangeren. Het programma en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u ook op www.nmm.nl.

Met vriendelijke groet,
InfoCare

Lot Peeters
Marketing Manager

Mevr. L. Peeters
Bremvallei 1
Postbus 3606
5203 DP Den Bosch
Tel.: 073-6488648
Fax: 073-6488640
E-mail: lpeeters@infocare-events.nl
www.infocare-events.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie