Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start project `parkeer wijzer' gemeente Leek

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leek

Persinfo gemeente Leek, 14 april 2000

afdeling Bestuurscontacten
tel. 0594 - 551569
fax. 0594 - 517512
E-mail (info@leek.nl)
Internet www.leek.nl

START PROJECT `PARKEER WIJZER'

Op donderdag 20 april a.s. vindt de start plaats van het project `Parkeer Wijzer' bij de o.b.s. `De Beelen', Beelen 3, in Tolbert. Om 08.45 uur zal wethouder P.L. Dix de laatste hand leggen aan een gele streep voor de ingang van de school. Met deze streep wordt het gebied aangegeven waar niet meer geparkeerd mag worden om kinderen in- en uit de auto te laten.
Het gebied waar niet meer geparkeerd mag worden, is met mottoborden aangegeven. Op deze mottoborden wordt tekst en uitleg gegeven over het project. Het mottobord zal onthuld worden door Erik Schadenberg, de leerling die het ontworpen heeft.

Kinderen uit de hogere groepen zullen, gehuld in oranje hesjes, bij toerbeurt toezicht houden op de naleving van de spelregels. Zij kunnen gele kaarten uitdelen aan ouders die `fout' parkeren.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie