Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EMC sluit distributieovereenkomst met Sydicom

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EMC sluit distributieovereenkomst met Sydicom voor het leveren van CLARiiON-systemen

Nieuwegein, 20 april 2000 - EMC heeft een distributieovereenkomst gesloten met Sydicom voor het leveren van CLARiiON-opslagoplossingen. Sydicom verwerft hiermee het distributierecht voor CLARiiON-systemen in Nederland. Het bedrijf zal rond deze productlijn tevens consultancy, diensten en projectmanagement leveren. Sydicom Distribution B.V. is een toonaangevende Enterprise Solutions Distributor op de markt van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in Nederland. Sydicom levert haar business partners gespecialiseerde kennis en producten op maat, waaronder server- en storageoplossingen en de daaraan gerelateerde diensten. De focus ligt op bedrijfskritische oplossingen waarbij hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en prestatievermogen de belangrijkste eisen vormen.

"EMC was op zoek naar een ervaren partner die actief is in het mid-range marktsegment. Sydicom is die partner. Zij hebben de benodigde kennis en ervaring om onze CLARiiON-oplossingen optimaal te kunnen ondersteunen en zij kunnen klanten op de juiste wijze adviseren en helpen," zegt Barry van der Dong, Channel Manager bij EMC. "Dankzij de samenwerking met partners zoals Sydicom kunnen we klanten voorzien van optimale oplossingen voor hun opslagbehoeften en kan EMC haar aanwezigheid in deze markt versterken."

Volgens Marc Cox, commercieel directeur van Sydicom, passen EMC en de CLARiiON-reeks van opslagoplossingen uitstekend binnen de productportefeuille van Sydicom. "We zijn distributeur van verschillende high-end merken. Als toonaangevend leverancier van opslagsystemen zien wij EMC als een waardevolle partner voor Sydicom. De naam EMC staat voor kwaliteit en bewezen oplossingen voor enterprise omgevingen. We waren op zoek naar een partner die gespecialiseerd is in opslagoplossingen. Met haar bijzondere focus op enterprise opslagoplossingen voldoet EMC precies aan dit profiel."

EMC CLARiiON-systemen voorzien in snelle, schaalbare en betrouwbare opslagoplossingen voor applicaties binnen de gedistribueerde omgevingen van grote organisaties, alsmede voor bedrijven met gemiddelde maar snel groeiende behoeften op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en beheersbaarheid van hun opslag-infrastructuur.

Sydicom
Sydicom Distribution B.V. is een toonaangevende Enterprise Solutions Distributor op de markt van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in Nederland. Sydicom voorziet haar Business Partners van gespecialiseerde kennis en producten op maat. Te denken valt hierbij aan de levering van server- en storage-oplossingen en de daaraan gerelateerde diensten. Sydicom concentreert zich op bedrijfskritische oplossingen, waarbij hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en performance de belangrijkste eisen van de Business Partner en haar eindgebruiker zijn. De producten en diensten van Sydicom worden verkocht aan een netwerk van ruim 500 actieve Business Partners, in de categorie System Resellers, Solution Partners, System Integrators en Value-Added Resellers. Sydicom is een onderdeel van Copaco N.V., een snelgroeiende, beursgenoteerde onderneming die bestaat uit een aantal Nederlandse automatiseringsbedrijven die toonaangevend zijn op het gebied van hardware, software, consultancy en ICT-trainingen. Meer informatie is te vinden op www.sydicom.nl.

EMC
EMC Corporation, gevestigd in Hopkinton, de Verenigde Staten, is naast IBM de grootste producent van intelligente 'disk storage' systemen voor opslag en opvragen van informatie. Het aanbod bestaat op dit moment uit de Symmetrix-serie voor mainframes van IBM, Bull, Siemens, Unisys en open systemen. Daarnaast levert EMC belangrijke softwareoplossingen voor data sharing, netwerk file services, remote mirroring en enterprise storage en back-up. EMC staat genoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE) en beschikt over eigen vestigingen in de meeste landen, waaronder EMC Computer Systems (Benelux) B.V. in Nieuwegein. EMC behaalde over het boekjaar 1999 een omzet van $6,72 miljard en een winst van $1,18 miljard. Informatie over EMC en haar producten is beschikbaar op het World Wide Web op www.emc.com.
Voor meer informatie:
Sydicom Distribution B.V., tel 040 294 38 00, contactpersoon: Marc Cox, EMC Computer Systems (Benelux) B.V., tel: 030 600 92 00, contactpersoon: Karin Klerk of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, tel : 023 562 82 08, contactpersoon: Berith Selling (e-mail: (beriths@monogram.nl)) of Robert W. de Moll (e-mail: (robertdm@monogram.nl)).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie