Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 20-04-2000 3e Persbericht 20 april 2000

Berichten uit de regio

Helmond: Verdachte zakkenrollen gepakt
In een winkel aan de Veestraat is donderdagmiddag om 14.50 uur een 23-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Zij wordt er van verdacht dat zij eerder op de middag de portemonnee van een 75-jarige Nuenense vrouw heeft gerold. Dat gebeurde in een warenhuis in de Veestraat. Zie persbericht 20 april (2). Het slachtoffer zag de vrouw later op de middag in een winkel en herkende haar als de vrouw die haar portemonnee had gepakt. Het personeel van de winkel belde de politie die de vrouw aanhield. Zij bekende de zakkenrollerij en zij bleek ook spullen bij zich te hebben die in een andere winkel in de binnenstad van Helmond gestolen waren. Ook deze diefstal bekende zij. De waarde van de gestolen goederen was ongeveer fl. 80,=.
Helmond: Meer zakkenrollerij
Een 22-jarige Helmondse vrouw heeft aangifte gedaan van de diefstal van haar portemonnee met fl. 200,= en pasjes. De diefstal gebeurde donderdagmiddag tijdens het winkelen in de Helmondse binnenstad.
Best: Portemonnee uit boodschappentas gestolen
Donderdagmorgen tussen 10.45 en 11.00 uur is in een supermarkt in de Boterhoek de portemonnee van een 54-jarige vrouw uit Best gestolen. Zij had de portemonnee in haar boodschappentas die aan het winkelwagentje hing. In de portemonnee zaten fl. 700,= en enkele pasjes.

Deurne: Nog meer zakkenrollerij
Van een 66-jarige vrouw uit Deurne is donderdagmiddag haar portemonnee gestolen. Zij had de portemonnee met fl. 180,= in haar boodschappentas tijdens het winkelen in een supermarkt aan de Harmoniestraat. Toen zij aan de kassa wilde afrekenen was de portemonnee uit de tas verdwenen.
Mierlo: Diefstal
In de nacht van woensdag op donderdag zijn vanaf een afgesloten terrein van een winkel aan de Geldropseweg twee skelters en twee kruiwagen gestolen. Men is waarschijnlijk over het hek geklommen. De skelters en de kruiwagens hebben een waarde van fl. 1.850,=.
Nuenen: Bromfietser gewond
Bij een aanrijding tussen een bus van het openbaar vervoer en een bromfiets donderdag om 13.35 uur is de 17-jarige Eindhovense bromfietser gewond geraakt. Hij is ter observatie in het Catharinaziekenhuis opgenomen. De bromfietser reed over het fietspad van de Europalaan en gaf een autobus geen voorrang. Een botsing was het gevolg.

De Rips: Bromfietser tegen boom
Een 75-jarige bromfietser uit Milheeze is donderdag om 12.15 uur gewond geraakt toen hij op de Stippelberg tegen een boom reed. De man kwam vanuit de richting Milheeze en kwam op onverklaarbare wijze aan de linkerkant van de weg tegen een boom terecht. De man is met hoofdletsel naar het Elkerliekziekenhuis in helmond gebracht en daar opgenomen.

Valkenswaard: Computer en telefoon weg
Donderdag tijdens de middagpauze is uit een kantoor aan De Vest een laptop en een gsm gestolen. De dief is waarschijnlijk binnengekomen toen de medewerkers buiten een luchtje schepten. De waarde van het gestolene is bijna fl. 4.500,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie