Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenomst over fiscale maatregelen en LPG-markt

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ST. AUTOGAS NEDERLAND

UITNODIGING: FISCALE MAATREGEL GUNSTIG VOOR LPG-MARKT

PERSUITNODIGING

BELANGRIJKE NIEUWS VOOR ALLE AUTOMOBILISTEN IN NEDERLAND

Amstelveen, woensdag 12 april 2000

Geachte redactie,

Vanaf 1 mei aanstaande verandert het kostenplaatje voor de Nederlandse automobilist ingrijpend. De G3-korting op de houderschapsbelasting bedraagt vanaf die datum
Fl 700,- per jaar in plaats van Fl 250,-. Daardoor wordt het rijden op autogas aanmerkelijk goedkoper.
Omdat bovendien de BPM op nieuwe dieselauto.s met 2000 gulden wordt verhoogd, wordt het financiële verschil tussen dieselolie en autogas wel erg groot. Zo groot, dat verwacht wordt dat vele duizenden automobilisten zullen overschakelen op autogas.
Graag willen wij u volledig informeren over deze belastingverlaging, maar ook over de praktische en technische aspecten van het rijden op autogas anno 2000. De Stichting Autogas Nederland en de Vereniging Vloeibaar Gas nodigen u daarom uit voor een pers-presentatie op donderdag 20 april in Hotel NewPort in Huizen. Tijdens deze presentatie willen wij u bijpraten over o.m.:

. de rol van de autogasbranche in de Nederlandse economie . de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van autogas-installaties
. de verschillen in emissie tussen dieselolie en autogas . het exacte financiële voordeel voor de Nederlandse automobilist
Bovendien zijn diverse vertegenwoordigers van de autogas-industrie aanwezig, zodat u ook aan hen uw vragen kunt stellen.

De pers-presentatie duurt van 10.30 uur tot 12.30 uur. Daarna wordt een lunch geserveerd. Na de lunch is er de mogelijkheid om een aantal LPG-auto.s nader te bekijken of om met vertegenwoordigers van de autogas-industrie een interview te hebben.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Freek van Leeuwen (public relations) 0251 - 221.422. U kunt zich ook bij hem aanmelden. Dat kan ook via: (freek@autogas.nl).


12 apr 00 10:21

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie