Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twinning Center voor ICT op posters door heel Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven


Persbericht: 20 april 2000, no. 25

Ook te bezoeken via www.eindhoven.nl

Twinning Center op posters door heel Eindhoven

Tot en met 8 mei a.s. hangen er verspreid over de stad 162 posters in Eindhoven, met als onderwerp het Twinning Center. De gemeente, één van de investeerders in het nieuwe centrum voor startende ICT-ondernemers, wil hiermee uiting geven aan 'Eindhoven, voorop in Technologie'. Op de posters staat Govert de Vries van In2Sports bv, één van de jonge ondernemers uit het Twinning Center, samen met Hans Streng van The industree bv uit Eindhoven.
Laatstgenoemde is één van de 120 captains of industry die zelf een bedrijf in de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) runnen en jonge Twinning-ondernemers helpen bij het maken van strategische keuzes.
Deze vorm van begeleiding is typerend voor het klimaat van het Twinning Center, waar startende ICT-bedrijven kunnen rekenen op intensieve begeleiding en diverse faciliteiten.
Op de website van de gemeente Eindhoven is meer informatie te vinden over het Twinning Center, waaronder een interview met Govert de Vries en Hans Streng. Het adres is www.eindhoven.nl. Bezoekers kunnen via de website ook een digitale ansichtkaart met een foto van het Twinning Center versturen aan vrienden en relaties.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie