Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Groot Dictee der Nederlandse Taal voor secretaressen

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RANDSTAD NEDERLAND

Eerste Groot Dictee der Nederlandse Taal voor secretaressen
Vandaag donderdag 20 april, Secretaressedag, organiseert Randstad Nederland het eerste Groot Dictee der Nederlandse Taal voor secretaressen. Ruim 1.000 secretaressen nemen deel aan het dictee. Philip Freriks neemt het dictee af in de Central Studio's te Utrecht. Tevens wordt de eerste Secretaressepocket uitgereikt. Randstad organiseert deze dag ter gelegenheid van de introductie van JobLife Secretarieel.

JobLife Secretarieel
JobLife is een nieuwe manier van werken voor Randstad. Randstad biedt hiermee aan flexwerkers een contract en dezelfde voordelen als een vaste baan, zoals loopbaanbegeleiding en een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Randstad richt zich met gespecialiseerde dienstverlening op bepaalde kansrijke doelgroepen, zoals secretaressen. Speciaal voor secretaressen organiseert Randstad secretaressedag, is de Secretaressepocket geschreven en is de Randstad Secretaresse Academie opgericht.

Motivaties en behoeften van secretaressen
Randstad Nederland heeft onderzoek verricht naar de motivaties en behoeften van secretaressen ten aanzien van flexwerken. Conclusie van het onderzoek is dat een vast dienstverband op dit moment een grotere aantrekkingskracht heeft op secretaressen dan een vaste baan. Volgens de respondenten biedt een vaste baan vele voordelen, zoals vertrouwde collega's en opdrachten, een vast inkomen, secundaire arbeidsvoorwaarden en zekerheid voor de toekomst. Om hieraan tegemoet te komen, heeft Randstad JobLife Secretarieel ontwikkeld.
Secretaressepocket
De Secretaressepocket is, net als de Randstad Werkpocket, een uitgave in pocketformaat waarin complete informatie staat over het secretaressevak, opleiding en carrière, arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie:
Randstad Nederland bv
Esther Zielhuis
Tel. 020-569 12 11

Noten voor de pers:
. De Randstad Secretaresse Academie leidt jaarlijks meer dan 1.000 secretaressen op die bij Randstad in dienst zijn via één van de ruim 40 gespecialiseerde vestigingen
. Uit onderzoek van Randstad is gebleken dat de secretaressemarkt twee keer zo groot is (275.000) als aanvankelijk werd gedacht (140.000) . Randstad is onderdeel van Randstad Holding nv. De Randstad Groep is de derde uitzendonderneming in de wereld en is met de uitzendactiviteiten marktleider in Nederland, België, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten

20 apr 00 11:22

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie