Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw geluidsbeleid Nijmegen voor evenementen in open lucht

Datum nieuwsfeit: 20-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen


Nieuw geluidsbeleid voor evenementen in de open lucht

De gemeente Nijmegen gaat nieuw beleid toepassen om de geluidsoverlast als gevolg van evenementen in de openlucht beter te kunnen beheersen. De werkwijze bij vergunningverlening, handhaving en klachtenafhandeling wordt verbeterd. Per locatie wordt afgesproken hoe vaak er een evenement mag worden georganiseerd. Ook wordt per evenement de maximale geluidsnorm vastgesteld. Na een jaar zal het nieuwe beleid worden geëvalueerd. Klachtenregistraties tonen aan dat evenementen een belangrijke bron van geluidsklachten zijn. Bovendien is in diverse bewonersoverleggen het vermoeden geuit dat de ervaren geluidhinder nog groter is dan het aantal geluidsklachten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie