Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mazzeldagen bij Mazda

Datum nieuwsfeit: 21-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Mazzeldagen bij Mazda 21-4-00.
Tijdens de maanden mei en juni is er - zolang de voorraad strekt - bij Mazda groot voordeel te halen bij de aankoop van een nieuwe Mazda 323 of Premacy.

In de Mazda-showrooms zal tijdens deze periode onder de naam Mazzeldagen bij Mazda een speciaal ontwikkelde Breeze-serie verkrijgbaar zijn. Het betreft alle Mazda 323 GLX-versies en de Premacy Comfort- en Exclusive benzine-uitvoeringen.

De Mazda 323 GLX-versies zullen gratis van airconditioning worden voorzien hetgeen een voordeel betekent van 1.500 gulden.

Bij de benzine-uitvoeringen van de Premacy Comfort en Exclusive wordt een airco aangeboden voor slechts 595 gulden. Ook hier is sprake van een voordeel van 1.500 gulden.

Er is al een Mazda 323 GLX Breeze verkrijgbaar vanaf 35.495 gulden. De Premacy Breeze verwisselt vanaf 41.390 gulden van eigenaar.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie