Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitwerken programmalijnen Welzijnsnota

Datum nieuwsfeit: 21-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS

Uitwerken programmalijnen Welzijnsnota

In de nota “Werken aan sociale kwaliteit” worden vijf programmalijnen genoemd waarlangs die nota verder zou worden uitgewerkt. Tijdens de behandeling van de VWS-begroting 2000 in de Kamer en op 10 november 1999 in het Algemeen overleg met de vaste Kamercommissie heeft staatssecretaris Vliegenthart toegezegd te komen met de nadere uitwerking op basis van overleg met het veld en de andere betrokken overheden.
De beleidsvoornemens hebben in de Kamer brede instemming gekregen. De afgelopen maanden bleek dit een solide basis voor het vervolgoverleg met de betrokken partners dat eind maart succesvol kon worden afgerond. De nota bij deze brief bevat de resultaten van het dat overleg. In de onderstaande brief gaat de staatssecretaris met name in op de context waarbinnen de uitwerking van de programmalijnen heeft plaatsgevonden en welke afspraken daarbij zijn gemaakt.

Downloads
Hier kunt u de gehele publicatie binnenhalen. De publicatie is in het PDF-formaat. Hiervoor heeft u de Adobe Acrobat Reader nodig.

Zie het originele bericht voor ophalen van PDF-bestanden


Interne links
Programmalijnen Welzijnsnota
Werken aan sociale kwaliteit, welzijnsnota

Meer informatie over dit onderwerp vindt u in: Samenleving - Sociale integratie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie