Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 22-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)
Zaterdag 22 april 2000 - 09.30 uur

Rijden onder invloed
Woerden - Vrijdagavond werd de politie gebeld door een 58-jarige man uit Woerden, hij had zojuist een auto tot stoppen gedwongen
Rond half negen reed de 58-jarige man op de Steinhagenseweg achter een auto die van links naar recht over de weg slingerden. De man had de auto tot stoppen gedwongen en vroeg de politie voor assistentie.

Ter plaatse trof de politie een 47-jarige man uit Woerden aan. De man zag geen kans meer om op de been te blijven. Na een alcoholtest bleek dat de man 3,5 promille alcohol in zijn bloed had.

De man is overgebracht naar het bureau en ter ontnuchtering ingesloten. Buiten een rijontzegging van éénentwintig uur is ook zijn rijbewijs en auto in beslag genomen.

Politie helpt moedereend met kinderen de A2 over Breukelen - Vrijdagochtend kreeg de politie de melding dat er een gevaarlijk situatie op de A2 ter hoogte van Breuleken gaande was.

Een moedereend probeerde met haar zeven jonge de A2 over te steken. Hierdoor moesten verschillende automobilisten voluit in de remmen.

Ter plaatse heeft de politie de kroost geholpen over te steken. Helaas kwam de hulp voor twee van de zeven kids te laat.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie