Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoetermeer introduceert Super 1 Karting spel voor PC's

Datum nieuwsfeit: 22-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Afzender: (ad@attractiecentrum.nl)
Contactpersoon: Ad van Winden

Subliem!

Datum: 20 april 2000

Persbericht Zoetermeer, 21 april 2000

Subliem!

Een warme lenteavond in Attractiecentrum Zoetermeer (voorheen Holland Indoor Karting), 2 portiers, rode loper voor de deur, fotograven met hun camera’s in de aanslag in afwachting van een van de best bewaarde geheimen van het jaar. Soapsterren vergezeld door topsporters, de Crème de la Crème uit de softwarebusiness, vertegenwoordigers van de grote Nederlandse Retailketens, Internationale autosport journalisten en de vakpers, een beroemde Formule-1 kunstenaar en TMF ….

“Subliem” zegt 1e prijswinnaar Ferri Somogyi. “ Ik voel me ontzettend verwend” zegt Winston Post die de 3e plaats op het podium behaalde.

Label Select, N.M.M. Concept Developers, Midas Interactive Entertainment in samenwerking met Attractiecentrum Zoetermeer lanceerden gisteravond het spel Super 1 Karting voor de PC. De in Monaco wonende Paul Share, internationale software publisher en eigenaar van Midas Interactive Entertainment, was speciaal voor dit event persoonlijk aanwezig om samen met de genodigden dit product te introduceren op de Nederlandse markt.

Er was een constante wisseling tussen de Kartbaan en het Gamersparadise, waar het Super 1 Karting-spel op een netwerk gespeeld werd, de bekende Nederlanders die hun weg gevonden hadden, lieten een spoor achter tussen deze 2 evenementen en werden achtervolgd door TMF.

Bennie: “ontzettend goed vermaak”.Voor het begin van de halve finales verscheen een van de geheimen van de avond; Bennie den Haan presenteerde door middel van een aantal Laps de veiligste Kart van Europa. De eerste nieuwe Kart voorzien van de unieke combinatie van veiligheidsriemen, rolbeugel en verstelbare stoel is gisteravond gepresenteerd en zal vanaf begin mei het veiligheidsaspect van Attractiecentrum Zoetermeer onderstrepen.

Peter Lusse die de 2e plaats op het podium veroverde, presenteerde op zijn eigen, originele manier de wereldpremière van de Haagse Formule-1 kunstenaar Erik Dordregter : “het schilderij van Arrows met Jos Verstappen”. Na deze presentatie maakt Erik zich klaar voor het vertrek naar Monaco, om tijdens “het Grand Prix weekend” zijn collectie ten toon te stellen.

De avond eindigde met een sfeer van applaus tussen de presentatie van het schilderij en de uitreiking van de prijzen, waarna alle gasten gezamenlijk tot vroeg in de morgen nagenoten van het onthulde geheim: “ een goede avond met dank aan de organisatie” zegt vertrekkende Gabber Piet waar Mike Starink aanvult “ helemaal TOP geregeld”.

Attractiecentrum Zoetermeer
Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
Telefoon: 079-3426226


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie