Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Optreden muzikant An Pierlé in de Kleine Komedie

Datum nieuwsfeit: 23-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


An Pierlé stuitert op haar skippybal - An Pierlé, de Belgische pianiste/zangeres, verzorgt op eerste Paasdag een exclusief optreden in De Kleine Komedie te Amsterdam. Ze is een onalledaags muzikaal talent: duellerend met haar piano verrast ze haar publiek doorgaans op een mix van snedige flarden fluwelen rock-'n-roll en sierlijk frisse popballads - evenwel met hier en daar een weerhaakje. Ze smeedt zeer uiteenlopende invloeden (van Bach en John Cale over Dolly Parton tot zelfs Kim Wilde) om tot indringende - soms poppy, soms ernstige - luistersongs die snel in het oor springen, en er ook vaak blijven hangen.

Het cd-debuut, "Mud Stories", blaakt duidelijk van gezondheid en biedt een veelzijdige selectie van verrassend uiteenlopend werk. Alles in onvervalste singer-songwritertraditie. An Pierlé gebruikt daarbij verfijnde ingrediënten: een indrukwekkende stem, soms een elektrische, dan weer een akoestische piano, hier en daar gecombineerd met meestal sobere, maar hoogst effectieve 'arrangementen'.

Op dit moment tourt An door Nederland in het voorprogramma van het eveneens Belgische Novastar. Info: zondag 23 april 2000, aanvang: 20.15u. Reserveren via de kassa van De Kleine Komedie 020-6240534. Entreeprijzen: ?26/?23,50/?21/?18,50.

Met vriendelijke groeten,
Mojo Theater C.V.

Judith Boudri
Afd. Publiciteit

Telefoon: 015-2159415
Fax: 015-2130920
Internet: www.mojotheater.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie