Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma CafEETheater De Boulevard in Breda

Datum nieuwsfeit: 23-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zondag 23 April DJ BLENDER
In verband met de Bredase POB-parade zal de hele Bredase binnenstad weer gevuld zijn met alle soorten live pop muziek die maar te bedenken zijn. De BOULEVARD wil hier ook graag zijn steentje aan bijdragen. Wie en Wat staat er dan ? Vanaf 20.00 uur zal de "DJ Blender" van start gaan met diverse dj's uit de regio en daarbuiten. Vanaf 20.00 uur zal je in de stemming gebracht worden om te dansen. Vanaf 22.00 uur kan je ook werkelijk gaan dansen op alles wat de dj's maar kunnen draaien. Zij zullen elkaar snel aflossen, en zowel in het café als in de theaterzaal de boel op z'n kop zetten. Er wordt gedraaid door Dj spoel (techno) Dj trash (UK.) wat hij draait zegt zijn naam al, alles en alles ook door elkaar. Dj Sniper (break beat techno) Dj DOOM (trance, big beat en elke duistere jaren 80 plaat die daar maar doorheen kan). Dj Mace (Hiphop, trip hop). Dj Joshua en Lerant (DJ en live act). Wat er verder nog gaat gebeuren kom zelf maar kijken. Aanvang 20.00 uur Entree 00,00 gulden.
Maandag 24 April
Op tweede paasdag is het al voor het zesde jaar een goede traditie om in de SintJanstraat te verzamellen voor het spectaculaire EI-VANGEN. Vanaf
11.00 uur kan je je inschrijven. De wedstrijd zelf zal rond 13.00 uur van start gaan. Ook dit jaar zal er weer in een heren en een dames poule gestreden worden, om de fel begeerde wisselbeker en wat leuke geldprijzen. Doe mee en probeer het record te breken Ongeveer 35 meter. Ben je niet zo'n kei in het gooien of vangen van rauwe eieren, dan kan je als coach van je team altijd nog meedoen met de ronde's eikoppen. Na afloop van dit festijn zal er in het BOULEVARD café een optreden zijn van de band GREEN DIVE. Uiteraard is de entree deze hele dag geheel gratis.


25 April PEAKAVOND
Om 22.30 uur zal de zaal weer bolstaan van de muziek. DJ SNIPER zal deze avond weer op het podium staan. Hij gaat er voor zorgen dat jullie kunnen dansen, dansen, dansen en nog eens dansen. Deze avond is de consumptieve leiding weer in handen van "Racing Renee". Tussen 22.30 en 01.45 zal hij aan al jullie drink wensen trachten te voldoen. Beneden gaat het Boulevard kroeg feestje rond 21.00 uur weer van start. " The Soul Man Bas" zal jullie van al jullie drankjes voorzien, en hij zal zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Uiteraard kost elke Peakavond een biertje tot 24.00 uur je 1,50 gulden en daarna 2,00 gulden.
cafEETheater DE BOULEVARD
SintJanstraat 3a

4811 ZK Breda
076-5146399

Noot aan de redactie:
Met alle vragen en of opmerkingen kunnen jullie terrecht op tel 076-5146399
tel : 06 22391019 ( woe. tot en met Zondag tussen 12.00 en 24.00 uur) Of via Email : (homebase@casema.net)

Bedankt weer en tot de volgende keer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie