Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Langoren en eieren op tweede paasdag in Artis Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 24-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis


Amsterdam, 3 april 2000

Persbericht

Langoren en eieren in Artis

Apen en eieren, dino's en eieren, geiten en eieren, op vele plekken in de dierentuin heeft Artis de eieren verstopt. Op Tweede Paasdag, maandag 24 april, kunnen alle jonge dierentuin-bezoekers tussen 10.30 uur en 13.30 uur terecht bij twee vrolijke paashazen voor een deelnameformulier en dan op zoek te gaan naar de eieren. Tal van kleurige en fleurige paaseieren zijn verstopt bij de verschillende dieren in hun verblijven . Voor iedere deelnemer is er na het zoeken een aardigheid. Om 14.00 uur worden nog enkele prijzen uitgereikt, uiteraard in aanwezigheid van de twee vrolijke langoren.

En dan wordt het tijd om nog even een bezoekje te brengen aan het Broedmachinehuis, gelegen achter de Kinderboerderij. Zij opent traditiegetrouw haar deuren op Goede Vrijdag en in de loop van de dagen openen zich de talloze kippen-, ganzen- en kwarteleieren. Kuikentjes doen dan verwoede pogingen zich door de schalen heen te breken om in het daglicht de resten van de eierschillen van hun veertjes te schudden. Op de Kinderboerderij huppelen pasgeboren lammetjes en geitjes en maken ongecontroleerde bokkensprongetjes.

Artis is dagelijks, ook beide paasdagen, geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Iedereen is van harte welkom!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie