Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DUBO-centrum: Tweede wervingsronde IFD van start

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Tweede wervingsronde IFD van start

Tot en met 21 juli aanstaande kunnen opdrachtgevers projecten indienen die vernieuwende concepten van het industrieel, flexibel en demontabel (IFD) bouwen laten zien.

Het Programma Demonstratieprojecten Industrieel, Flexibel en Demontabel Bouwen is in 1999 door de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting gestart met als doel inspiratie te bieden. Onlangs is de tweede wervingsronde van start gegaan. Opdrachtgevers worden uitgenodigd vernieuwende en veelbelovende IFD-projecten in te dienen.

Voor de demonstratiestatus komen zowel nieuwbouw- als renovatie- en herontwikkelingsprojecten in aanmerking, zowel in de woning- als de utiliteitsbouw. De ingediende projecten worden beoordeeld ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie