Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 25-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

25 april 2000

Autodief in Rotterdam aangehouden
SCHIEDAM / ROTTERDAM -- Tussen zaterdagmorgen 11.00 uur en zondagavond 18.00 uur werd ingebroken in een gemeentewerf in de Fokkerstraat. Daarbij werd onder meer een auto weggenomen.
Surveillerende politiemensen van het district Rotterdam-West zagen de auto maandagochtend omstreeks kwart voor elf rijden in de Willem Buytwechstraat in Rotterdam. Toen ze de bestuurder, die inmiddels over de Spangensekade reed, een stopteken gaven, ging hij er vandoor. Uiteindelijk werd de auto op de Schielaan aangetroffen. De bestuurder had zich in een tuin, onder een vlonder in een vijver, verstopt voor de politie. Hij werd echter ontdekt en aangehouden. De man, een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is overgebracht naar het politiebureau in Schiedam, waar hij in verzekering is gesteld. Na onderzoek werd in de auto een tas met daarin 107 pakjes sigaretten en shag aangetroffen. Nader onderzoek volgt.
Container in brand
SCHIEDAM -- Maandagochtend omstreeks kwart voor zeven stond op de Vendelhof een papiercontainer in brand. De brandweer heeft het vuur geblust.

Drie jongens aangehouden na vuurtje stoken
SCHIEDAM -- Maandagavond omstreeks acht uur werden in de Warmoezenierstraat drie jongens aangehouden die op een schoolplein \'vuurtje hadden gestookt\'. De drie Schiedammertjes, twee van 14 jaar en één van 15 jaar, werden overgebracht naar het politiebureau, waar proces-verbaal wens baldadigheid tegen hen werd opgemaakt.
Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks kwart voor één op de Rubenslaan een 44-jarige Schiedammer aan wegens rijden onder invloed (0,75 promille). Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie